Stomatologia TeddyCare Pitesti

Contact

Adresa: Strada Smeurei, Pitesti, Arges 110046
Telefon: 0348 421 222
E-mail: E-mail
Facebook: Facebook
Site Web: site

Plecand de la premisa ca nimic nu este mai placut decat sa poti reda zambetul unui copil, a fost deschisa in 2010, clinica stomatologica pentru copii si adolescenti TeddyCare, prima stomatologie pentru copii din Arges, dezvoltata de doctorul Razvan Savu impreuna cu o echipa minunata de oameni pasionati.

Clinica TeddyCare ofere tratamente dentare la standarde inalte pacientilor sai si contribuie la preventia afectiunilor dentare prin educatie medicala, prin prezentari sustinute in gradinite, scoli si licee. Este mult mai putin traumatizant, mai sanatos si mai putin costisitor sa previ decat sa tratezi.

Echipa clinicii TeddyCare, pregatita in stomatologia pediatrica si in comunicarea cu copiii de toate varstele, este preocupata sa ofere cele mai noi tratamente: corectarea problemelor dento-maxilare cu aparate dentare, tehnici moderne de profilaxie (sigilarea molarilor, fluorizari), tehnici moderne de tratare a cariei dentare la dintii de lapte si la cei permanenti etc.

TeddyCare pune la dispozitia pacientilor sai, copii si adolescenti din Arges si din judetele invecinate:
• Cadre medicale specializate in stomatologia pediatrica,
• Aparatura de ultima generatie si materiale speciale pentru copii;
• Medic specialist in ortodontie si toate tipurile de aparate dentare;
• Sistem de lucru atraumatic si anestezii speciale pentru copii;
• Consiliere privind igiena dentara si profilaxia afectiunilor dentare;
• Consultatia stomatologica gratuita si plan de tratament;
• Spatiu de joaca cu supraveghetor;
• Clubul lui Teddy – ateliere de creatie si dezvoltare personala.

Dintii strambi, distantati sau inghesuiti se pot corecta la orice varsta!

Problemele dento-maxilare reprezinta una dintre principalele probleme de sanatate si estetica dentara. Specialistii atrag atentia asupra faptului ca aceste probleme dentare duc, cel mai adesea, la afectiuni gastrice cauzate de o masticatie defectuoasa, la aparitia cariilor si la imperfectiuni ale pronuntiei. Astfel purtarea unui aparat dentar este mai mult decat o necesitate estetica, este o necesitate medicala!
Astazi, tratamentul ortodontic constituie o optiune viabila pentru orice persoana atata timp cat parodontiul (osul si gingia) este sanatos. Din fericire dintii se pot misca ortodontic toata viata!

Pacientii stomatologiei TeddyCare pot alege aparatul potrivit necesitatilor si bugetului dvs. dintr-o gama completa, inclusiv aparate invizibile:
– Aparate vestibulare: cu bracket-uri metalice si cu bracket-uri din safir (discret)
– Aparate Alignere: Clear Aligner si Invisalign (aproape invizibile)
– Aparate Linguale: 2D Lingual si INCOGNITO (invizibile).

Scopul clinicii stomatologice pentru copii si adolescenti TeddyCare este sa ofere un mediu centrat pe pacient si o atmosfera prietenoasa, unde atat cei mici cat si parintii sa se simta confortabil si increzatori de fiecare data. Dezvoltarea unei relatii bazate pe incredere este cheia unei sanatati dentare pentru intreaga viata si cea mai buna cale de a elimina frica de medicul dentist si anxietatea pe care copilul o simte.

Apreciem oportunitatea de a putea fi o parte importanta din viata copilului sau adolescentului dvs. si consideram ca avem puterea de a-i oferi acestuia un zambet sanatos.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Stomatologia TeddyCare Pitesti

Clinica Stomatologica Dr. Negru

Viziunea noastră Clinica noastra a aparut ca o manifestare a pasiunii pentru stomatologie. Atat traditia medicala recunoscuta cat si inovatiile […]

Cristal Dent Pitesti

Pentru tratarea problemelor de dantura, toata lumea are nevoie de servicii profesionale si de calitate. Dumneavoastra meritati cel mai bun […]

Stomatologia Elen Denta Pitesti

Stomatologia Elen Denta este o clinica privata de ortodontie si stomatologie generala, ce a luat nastere in anul 2001 in […]