STAR SPORT SIBIU

Contact

Adresa: Sibiu, Sibiu, Str. Dorului, Nr. 20, Et. 3
Telefon: 0369 801 080
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Star Sport Sibiu va ofera servicii precum fitness si aerobic, putand sa va bucurati de cea mai moderna si eficienta sala si cele mai bune antrenamente, ajutandu-va sa va mentineti sanatos si in forma in orice moment al vietii.

Star Sport Sibiu ofera sala de fitness, unde puteti face conditie fizica ce cuprinde: mers, alergare, pedalare, stretching, exercitii la diverse aparate, metode de relaxare si intinderi.

Deasemenea, la Star Sport Sibiu aveti posibilitatea sa faceti si antrenament cardio, acesta fiind benefic pentru imbunatatirea eficientei si puterii inimii si implicit a sistemului circulator.

Bodybuilding-ul poate fi deasemenea practicat la Star Sport Sibiu, dumneavoastra dispunand de echipamente de calitate, de ultima generatie, in materie de culturism: bare olimpice, discuri, gantere fixe, banci fixe si reglabile, si multe alte aparate de care va puteti folosi pentru a va putea modela corpul in modul dorit de dumneavoastra.

Pe partea de aerobic, Star Sport Sibiu va ofera clase de Kangoo Jumps, clase de Rebound AAS, Super Jump si clase de Yogalates asigurate de 24fit Aerobic Team, rezultatele fiind mult mai rapide decat in orice alta forma de aerobic si poate fi practicat de oricine cu varsta peste 6 ani.

Star Sport Sibiu – satatate pentru tine!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  STAR SPORT SIBIU nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de STAR SPORT SIBIU

Kaspersky Lab Is still The Number One Danger Hunting Organization

Kaspersky Lab is a great award winning Russian antivirus and anti-spyware company situated in Moscow, Italy https://www.bestsoftwareonline.pro/norton-vs-avast/ and run by […]

AVG Antivirus Assessment – System Impact

AVG Anti virus can be described as reliable line of antivirus protection software developed by AVG Technologies, an subsidiary of […]

Computer software Hall: On the web Learning for all

Software Corridor is a web based source for individuals who seek self improvement in different domains and thus find themselves […]