STAR SPORT SIBIU

Contact

Adresa: Sibiu, Sibiu, Str. Dorului, Nr. 20, Et. 3
Telefon: 0369 801 080
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Star Sport Sibiu va ofera servicii precum fitness si aerobic, putand sa va bucurati de cea mai moderna si eficienta sala si cele mai bune antrenamente, ajutandu-va sa va mentineti sanatos si in forma in orice moment al vietii.

Star Sport Sibiu ofera sala de fitness, unde puteti face conditie fizica ce cuprinde: mers, alergare, pedalare, stretching, exercitii la diverse aparate, metode de relaxare si intinderi.

Deasemenea, la Star Sport Sibiu aveti posibilitatea sa faceti si antrenament cardio, acesta fiind benefic pentru imbunatatirea eficientei si puterii inimii si implicit a sistemului circulator.

Bodybuilding-ul poate fi deasemenea practicat la Star Sport Sibiu, dumneavoastra dispunand de echipamente de calitate, de ultima generatie, in materie de culturism: bare olimpice, discuri, gantere fixe, banci fixe si reglabile, si multe alte aparate de care va puteti folosi pentru a va putea modela corpul in modul dorit de dumneavoastra.

Pe partea de aerobic, Star Sport Sibiu va ofera clase de Kangoo Jumps, clase de Rebound AAS, Super Jump si clase de Yogalates asigurate de 24fit Aerobic Team, rezultatele fiind mult mai rapide decat in orice alta forma de aerobic si poate fi practicat de oricine cu varsta peste 6 ani.

Star Sport Sibiu – satatate pentru tine!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  STAR SPORT SIBIU nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de STAR SPORT SIBIU

CONTINENTAL FITNESS & SPA TIMISOARA

Continental Fitness & Spa din Timisoara iti pune la dispozitie o sala complet noua, proaspat renovata si reamenajata. Toate dotarile […]

Centrul Denises Timisoara

Centrul Denises din Timisoara ofera: – modelare corporala – impachetări corporale – masaje – tratamente spa – coafura – cosmetica […]

Iguana Fitness Club Timisoara

Iguana Fitness Club este amplasat in Timisoara si cuprinde un spatiu generos, este dotata cu un numar mare de aparate […]