GLACTIC INDOOR BUCURESTI

Contact

Adresa: Strada Rușețu,București
Telefon: 0723 337 736
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Încă din 2006 și-a făcut apariția, pe scena escaladei din România, ce-a mai modernă sală cu panou de escaladă! Panoul este executat la standarde occidentale, majoritatea prizelor fiind de generație nouă.

In sală există peste 2300 de prize și volume; O suprafață cățărabilă – care este și cea mai mare structură artificială de escaladă existentă la ora actuală în România – având aproximativ 450 metri pătrați, iar vestea bună este aceea că suprafața urmează a fi extinsă!

În sala exista amenajat şi un perete pentru învăţarea şi exersarea tehnicilor de rapel, asigurare şi şcoala căderii.
De asemenea exista şi un panou de boulder de 6 metri lăţime şi 4,8metri înălţime sub care vă aşteaptă o saltea monobloc cu dimensiunile 7,5m x 4m.
Galactic Indoor Climbing GYM vine în întâmpinarea practicanţilor de escalada cât şi a celor care vor să descopere tainele acestui sport cu tot suportul, pregătirea şi experienţa domnului Cornel Sain, care are în spate peste 24 de ani de activitate în domeniul montan (alpinism). Tot dansul vă va fi îndrumător şi dascăl în tot ceea ce înseamnă instructaj în alpinism de iarnă – în special gheaţa şi teren mixt.
Prin construirea acestei săli am urmărit să creăm o comunitate de căţărători şi să învăţăm să interacţionăm pozitiv.

De asemenea, aici, noii veniţi sunt încurajaţi şi ajutaţi de cei cu experienţă şi dacă doresc pot participa la cursuri sau şcoli de alpinism/escalada.
Vestiarele, cabinele de schimb, duşurile, toaletele fac ca o dată efortul terminat să poţi pleca liniştit spre casă său serviciu.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  GLACTIC INDOOR BUCURESTI nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de GLACTIC INDOOR BUCURESTI

BODY ART SPA BUCURESTI

Body Art Wellness Club este singurul centru de sanatate din Bucuresti deschis 24/24! Vino sa-ti transformi corpul intr-o capodopera alaturi […]

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]