ENERGY CLUB CONSTANTA

Contact

Adresa: Constanta, Constanta, STR.STEFAN CEL MARE,NR.51-53,BL.m13, Constanța
Telefon: 0241 584 442
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Energy Club din Constanta este o sala de fitness pozitionata chiar in inima orasului Constanta, avand sala de aerobic, fitness si bodybuilding si te invita la o cura de sanatate, oferindu-ti diverse facilitati precum: programe pentru acumulare masa musculara, programe pentru definire si slabire, aparatura noua, instructori specializati, suplimente proteice, energizante, programe pentru arderea grasimilor si un orar lejer.

Energy Club s-a lansat pe piata de profil in anul 2002, incepand de la o suprafata de aproximativ 100 metri patrati si un numar restrans de clienti, iar in acest moment sala se desfasoara pe 400 metri patrati si are un trafic apreciabil, spatiul desfasurandu-se pe doua etaje, la parter fiind aerobic si sala cardio iar la etaj sala de forta.

Energy Club va ofera toate facilitatile necesare pentru intretinerea, infrumusetarea si modelarea corpului dumneavoastra si deconectare de la stresul si rutina zilnica, atat prin exercitii, sfaturi privind o nutritie adecvata, dar si o socializare mai puternica ce devine factorul motivator, miscarea aducand relaxare si destindere devenind un mod de viata, stresul si adrenalina transformandu-se in energie pozitiva, oferind posibilitatea de a va mentine corpul si mintea intr-o forma excelenta.

Energy Club va ofera servicii precum: fitness si bodybuilding, cardio, cycling, aerobic(kangoo jumps), steel tonic, rebound aas, junior fitness, t-bow, dans(zumba), masaj.
Energy Club – sanatate pentru o viata mai buna si mai linistita.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  ENERGY CLUB CONSTANTA nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de ENERGY CLUB CONSTANTA

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]