Declaraţii exclusive, Gigi Becali rupe tăcerea în scandalul cu Piţurcă ”Am fost prieten cu el, dar m-a păcălit!”

Victor Piţurcă l-a acuzat pe Gigi Becali că a furat Steaua şi că trebuie să plătească, iar acum milionarul vorbeşte despre fostul său prieten. Becali spune că a rupt relaţiile cu acesta.

Gigi Becali a declarat că a fost obligat de Piţurcă să se apere, după ce acesta l-a acuzat în public de mai multe fapte. ”Nu vreau să mă cert cu Piţi, n-am intenţionat asta vreodată. Mi-a fost prieten, dar s-a terminat. Eu nu caut scandal cu el, nu mă interesează aşa ceva. Nu Becali a ieşit la atac, Becali a fost nevoit să se apere şi să clarifice acuzaţiile aduse ”, spune finanţatorul Stelei. Gigi Becali a mai declarat că dacă el a furat Steaua, atunci şi Victor Piţurcă se face vinovat de asta. ”L-am auzit ce spunea. Piţurcă a luat 4% din acţiunile de la club, iar ulterior mi le-a vândut mie pe 500.000 de dolari. M-a păcălit, a luat acţiunile pe banii mei. În aceste condiţii, ar trebui să tacă, nu să facă acuzaţii fără vreun fundament. Dacă am furat eu, a furat şi el”, a mai spus Becali. Milionarul a precizat că nu mai vrea să intre în ploemici cu Piţurcă, şi că pentru el acesta este un capitol încheiat.

Săptămâna trecută, Piţurcă a anunţat că doreşte să se implice în proiectul noii echipe a CSA, iar o zi mai târziu s-a întâlnit cu Viorel Păunescu şi Ciprian Marica. Fostul selecţioner al naţionalei României şi fost antrenor al “roş-albaştrilor” a susţinut că Steaua a fost furată şi că actuala echipă a CSA ar trebui să îi ia locul formaţiei finanţate de Gigi Becali în Liga I.

 

Fostul selecţioner l-a acuzat pe Becali că a furat Steaua
Fostul selecţioner l-a acuzat pe Becali că a furat Steaua

 

“Dacă s-a decis că echipa lui Becali nu are dreptul de a juca în Liga 1, atunci clubul Armatei ar trebui să fie înscris imediat în prima divizie, trebuie să-şi facă repede echipă. Eu îmi doresc ca Steaua să redevină a suporterilor! Nu mai e a suporterilor de când a venit Becali şi a avut impact puternic în fotbalul românesc! (…) O parte din vină o am şi eu pentru că l-am adus la Steaua şi apoi nu mai puteam să antrenez de el! Cu un astfel de om nu poţi să antrenezi. Acum el face echipa, schimbările şi transferurile. Becali şantajează oamenii pe care îi aduce la Steaua, îţi doreşti să antrenezi Steaua şi accepţi multe. La un moment dat nu mai poţi şi îţi dai demisia. Cred că a venit timpul ca Gigi să plătească pentru toate astea. Nu trebuie să ne mulţumim cu echipa în liga a 4-a”, declara Piţurcă.

Gigi Becali a pierdut în instanţă dreptul de a mai folosi marca Steaua, acesta revenindu-i Armatei. Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat, motiv pentru care s-a ajuns la proces.

 
 
 

Sursa: Cancan
0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Declaraţii exclusive, Gigi Becali rupe tăcerea în scandalul cu Piţurcă ”Am fost prieten cu el, dar m-a păcălit!” nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Declaraţii exclusive, Gigi Becali rupe tăcerea în scandalul cu Piţurcă ”Am fost prieten cu el, dar m-a păcălit!”

30 października 2018 r. Ostateczne porady dotyczące spożycia ryb wydane przez FDA i EPA

30 października 2018 r. Ostateczne porady dotyczące spożycia ryb wydane przez FDA i EPA Więcej o zdrowej dla serca żywności […]

60 Minutos acusou DeSantis de favorecer doadores com vacinas

60 Minutos acusou DeSantis de favorecer doadores com vacinas Ele está apresentando sintomas leves e está trabalhando em casa. A […]

Ale czy ćwiczenia naprawdę muszą być tak trudne lub niewygodne, aby były skuteczne?

Ale czy ćwiczenia naprawdę muszą być tak trudne lub niewygodne, aby były skuteczne? Push: Push-up Deska—>Deska w pozycji push-up —>Nachylenie […]