CLUB AXXIS BAIA MARE

Contact

Adresa: Maramures, Baia Mare, Bd. Unirii, 14B
Telefon: 0362 404 900
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Bine ati venit pe pagina Axxis Club Fitness & Spa Baia Mare. Axxis Club Fitness & Spa este, unul din principalele puncte de atractie pentru maramureseni, sitat pe Bulevardul Unirii, numarul 14B din Baia Mare.

Daca va doriti o zi activa si un antrenament productiv va invitam alaturi de noi la Axxis Club, fie ca iti doresti sa slabesti, sau sa te mentii in forma, la Axxis ai posibilitatea sa faci asta. Clubul nostru iti ofera aparate pentru body building si cardio (banda de alergare, biciclete), cursuri de TAE BO, SPINNING sau AEROBIC. Vestiarele noastre sunt spatioase si dispun de dusuri si sauna, fiecare dintre ele reprezentand optiunea ideala inainte de a iti incheia antrenamentul si de a pleca spre casa.

Daca iti doresti un bronz pe timp de iarna, sau vrei doar sa accentuezi bronzul de vara Axiss Club Baia Mare te asteapt cu solariile pregatite. Printre alte servicii oferite de Axxis Club Fitness & Spa se numara si tratamente corporale de reducere in greutate, masaie de relaxare, anticelulitice, anti-stress, tratamente de cosmetica, manichiura pedichiura si spa.

Toate cele prezentate mai sus se desfasoara in Baia Mare intr-un decor placut, atmosfera intima si relaxanta, toate serviciile sunt prestate de un personal profesionist si calificat. Cauta-ne de luni pana vineri intre orele 8:00 – 22:00 si sambata 09:00 – 17:00.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  CLUB AXXIS BAIA MARE nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de CLUB AXXIS BAIA MARE

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]