Alarma pentru familia lui Ekeng dupa autopsia finala!

Fotbalistul avea inima perforata! Specialistii si-au comunicat concluziile zilele trecute: fotbalistul care s-a prabusit pe teren suferea de o boala care ar putea sa ii afecteze fratii si parintii!

La patru luni de la moartea lui Patrick Ekeng, familia fotbalistului a mai primit o veste ingrozitoare. Surse medicale sustin ca, dupa ultimele rezultate ale autopsiei, dinamovistul avea inima perforata si suferea de o afectiune cardiaca ereditara, ce ar putea fi intalnita si la parintii si fratii sai!

In primavara, lumea fotbalului romanesc era cutremurata de moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng. Camerunezul a suferit, atunci, un stop cardiac, chiar in timpul partidei cu Viitorul Constanta, si, la doar 26 de ani, a decedat, lasandu-si in urma sotia insarcinata si pe fiica lui, de doar cativa anisori.

ekeng-info3d-blog

In prima faza, autopsia facuta in cazul jucatorului nu a fost relevanta pentru a se stabili cauza mortii sale. Totusi surse judiciare au sustinut ca Ekeng ar fi avut inima marita, ceea ce indica din start unele probleme cardiace. Concluziile scrise nu au fost puse insa pe foaia de deces, intrucat, urma sa se faca alte teste, mai elocvente, care sa elucideze misterul disparitiei premature a africanului, care, culmea1, nu suferea de nicio boala, dupa analizele facute la medicina sportiva.

Situatia s-a schimbat, insa, acum, la cateva luni de la deces. Dupa ultimele investigatii, surse judiciare si medicale sustin ca in raportul IML se spune ca Ekeng ar fi avut probleme congenitale, din nastere.

 

Sursa: WowBiz

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Alarma pentru familia lui Ekeng dupa autopsia finala! nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Alarma pentru familia lui Ekeng dupa autopsia finala!

30 października 2018 r. Ostateczne porady dotyczące spożycia ryb wydane przez FDA i EPA

30 października 2018 r. Ostateczne porady dotyczące spożycia ryb wydane przez FDA i EPA Więcej o zdrowej dla serca żywności […]

60 Minutos acusou DeSantis de favorecer doadores com vacinas

60 Minutos acusou DeSantis de favorecer doadores com vacinas Ele está apresentando sintomas leves e está trabalhando em casa. A […]

Ale czy ćwiczenia naprawdę muszą być tak trudne lub niewygodne, aby były skuteczne?

Ale czy ćwiczenia naprawdę muszą być tak trudne lub niewygodne, aby były skuteczne? Push: Push-up Deska—>Deska w pozycji push-up —>Nachylenie […]