Adrenalin Park Cluj

Contact

Adresa: Casele Micesti, Feleacu
Telefon: 0371 040 434
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

12 trasee aeriene, 98 jocuri (din care 30 jocuri pentru copii), 2 tiroliene de 167 m, respectiv de 147 m; un cadru organizat, potrivit experimentării unor aventuri fantastice în cadrul teambuilding-urilor, evenimentelor de companie sau celor tematice. Iată foarte pe scurt, descrierea în cifre a celui mai nou parc de aventură din zona Clujului, Adrenalin Park. Special gândit pentru a face deliciul celor mici ș a părinților deopotrivă, parcul etalon al Transilvaniei vă întâmpină cu un set de 12 trasee aeriene: 3 trasee de aventură pentru copii, 1 traseu de inițiere pentru adulți, 6 trasee de aventură împărțite pe diferite nivele de dificultate și 2 tiroliene spectaculoase.

Având o capacitate impresionantă, locația este construită de așa manieră încât poate găzdui până la 100 de persoane simultan în parc, astfel încât sunteți așteptați să descoperiți trasee provocatoare în mijlocul pădurii, fie alături de prieteni sau familie, fie în compania colegilor de la job. Adrenalin Park pune spațiul parcului la dispoziția clienților care doresc să petreacă timp de calitate în compania familiei, aniversând un moment special într-un mod inedit.

Evenimentele organizate pentru companii sunt din ce în ce mai căutate, concursuri, jocuri în aer liber sau parcurgerea unor trasee de aventură fiind ideale pentru o zi de vineri aflată sub tema “adventurous” friday! Petreceri pentru copii, evenimente proprii organizate în incinta parcului, petreceri de sezon, concursuri live, evenimente tematice, toate acestea vor fi comunicate cu regularitate pe site-ul Adrenalin Park, astfel încât și voi, un public amator de adrenalină să vă puteți alătura altor clujeni pasionați de aventură!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Adrenalin Park Cluj nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Adrenalin Park Cluj

Burn Fitness Club Cluj-Napoca

Burn Fitness Club este cel mai nou centru de fitness din Cluj-Napoca, sala de bodybuilding este dotata cu aparate de […]

Big Fitness Cluj

Nu mi-a fost deloc ușor să merg la sală, poate și pentru că am amânat mai bine de un an […]

Bamboo Fitness & Spa Cluj

Bamboo Fitness & Spa vă așteaptă zilnic în cea mai complex dotată sală de fitness din oraș, unde, pe lângă […]