ACTIV CLUB ARAD

Contact

Adresa: Strada Cetăţii,Arad
Telefon: 0257 216 951
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Activ Club din Arad, inaugurat in anul 2005, este singurul loc din oras cu o oferta versatila si generoasa pentru petrecerea timpului liber, dezvoltata ca urmare a preocuparii constante pentru promovarea unui stil de viata sanatos.

La Aciv Club iti poti detensiona corpul dupa o zi obositoare de munca printr-o sesiune de inot, poti sa iti imbunatatesti tonusul muscular practicand fitness sau sa te recreezi printr-un joc de echipa, Activ Club indeplinindu-va dorintele si reusind sa va ofere un mediu confortabil si relaxant.

Activ Club este amenajat special pentru intretinerea unei game largi de activitati, avand 7 terenuri de tenis omologate prevazute cu instalatie de nocturna, bazin de inot interior ce poate fi o oaza de relaxare, iar vara, piscina si plaja reprezinta refugiul unei dupa-amiezi calduroase, sala de fitness, 3 sali de aerobic si sala de spinning ce sunt preferatele celor ce vor sa aiba o silueta tonifiata si conditie fizica buna, iar sauna uscata cu aromaterapie accentueaza efectul exercitiilor fizice.

Activ Club Arad ofera servicii precum fitness, tenis, sauna, kangoo, piscina, fotbal, bar si body-building.
Activ Club – sportul nu e doar sanatate – e si o garantie a bunei dispozitii!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  ACTIV CLUB ARAD nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de ACTIV CLUB ARAD

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]