Shopping Center Botosani

Contact

Adresa: Bulevardul Mihai Eminescu 2,Botoșani
Telefon: 0231 523 030
E-mail: indisponibil
Facebook: Facebook
Site Web: site

Botosani Shopping Center din Botosani este un centru comercial modern, o experienta unica de shopping, fiind deschis tuturor celor interesat de calitatea produselor comercializate si a serviciilor prestate. Botosani Shopping Center a fost readusa in inima botosanenilor prin transformarea in centrul comercial de astazi, fiind localizata intr-o zona cu trafic intens, pe bulevardul principal al orasului Botosani, fiind foarte accesibila si bucurandu-se de un aflux mare de persoane.

Botosani Shopping Center a fost inaugurat in noiembrie 2011, propunandu-si sa devina cel mai reprezentativ proiect de retail din oras, un loc in care poti gasi branduri importante din lumea modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior si carora li se adauga zonele dedicate evenimentelor si expozitiilor, precum si actiunilor socio-culturale.

Botosani Shopping Center este un proiect de retail dezvoltat de grupul Bel Rom Real Estate, unul dintre dezvoltatorii cei mai activi de spatii comerciale din Romania, avand o suprafata totala de 22.031 mp, din care hypermarketul Carrefour acopera peste 9000 mp; principali retaileri ai centrului comercial sunt Domo, New Yorker, Leonardo, Beauty Mania si Orsay.
Botosani Shopping Center – locul unde poti cumpara tot ce iti doresti.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Shopping Center Botosani nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Shopping Center Botosani

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]