Magazin Naturalia Pitesti

Contact

Adresa: Str. Valea Ursului, Nr. 90 B
Telefon: 0248 280 240 / 0722 204 737
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Medicina naturista este un concept si un ansamblu de metode terapeutice care foloseste ca remedii substantele naturale. Medicina naturista a creat mii de produse care ne pot ajuta sa ramânem tineri si sanatosi pâna la vârste foarte înaintate. Trebuie doar sa profitam de ajutorul nepretuit al naturii si sa cautam sa întelegem de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce se poate face pentru mentinerea sanatatii. Suntem alaturi de voi, sperând ca împreuna sa ne schimbam viziunea asupra vietii respectând-o ca fiind cel mai de pret dar de la Dumnezeu.

Consideram ca izolarea principiilor active din plante si folosirea lor ca atare nu corespunde principiului medicinii naturiste si astfel de medicamente nu le putem considera ca facând parte din arsenalul farmaceutic naturist. Notiunea naturist a rezultat din radacina “natur’, care se refera la natura, natural si sufixul “ist”, care exprima conceptia despre.
Sintagma medicina naturista este mai cuprinzatoare decât terapii naturiste si arata abordarea foarte personalizata a fiecarui bolnav.

O vreme îndelungata, medicina naturista s-a bazat exclusiv pe experienta empirica, care, desigur, are valoarea ei practica deosebita, în sensul ca proba timpului este criteriul principal de acceptare a unui remediu. Medicina naturista trebuie sa intensifice cercetarile clinice pentru a fi mai convingatoare în disputa cu medicina academica. Centrul Medical Naturalia a aparut ca o îndrumare catre produsele bio: produsele traditionale (alimente si semipreparate obtinute în gospodariile taranesti, si nu numai), a hainelor obtinute din fibre naturale si a cosmeticelor bio.
Tot ceea ce consideram ca este adevarat, constituie legea dupa care ne organizam întreaga existenta. Alimentele vii cresc vitalitatea, întaresc sistemul imunitar, regleaza greutatea corporala si încetinesc procesul de îmbatrânire. Profitati din plin de aceste daruri ale naturii si începeti procesul de vindecare, de refacere si de mentinere în forma.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Magazin Naturalia Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Magazin Naturalia Pitesti

Lydaly Muzical Pitesti

Instrumente muzicale pentru profesionisti si amatori. Aici aveti posibilitatea de a testa si cumpara echipamente pentru studio, scena, instrumente de […]

Euromall Pitesti

Pitestiul este un oras tanar si este format dintr-o populatie educata, care cauta in continuu noi oportunitati pentru cumparaturi eficiente, […]

Ego Mania Pitesti

Ego Mania aduce pe piata romaneasca un nou produs destinat tuturor fumatorilor si vine in ajutorul lor cu o gama […]