Iulius Mall Cluj-Napoca

Contact

Adresa: str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B
Telefon: 0264/206.426
E-mail: indisponibil
Facebook: Facebook
Site Web: site

Cel de-al treilea mall din reteaua nationala Iulius a fost deschis in luna noiembrie a anului 2007, dupa ce s-au investit circa 80 milioane euro. Deoarece transilvanenii apreciaza orginalitatea, Iulius Mall din Cluj a fost creaat ca fiind un centru comercial inedit, locul in care distractia se combina cu shoppingul de calitate pe o suprafata imensa, de 147.000 mp.
Mallul de la Cluj are 210 magazine, restaurante, hipermarketul Auchan, cafeneaua Starbucks, cinematograful multiplex Cinema City cu 10 sali, food court cu 15 fast food-uri, patinoar in aer liber sezonier, o parcare subterana si una terana cu un total de 2.500 de locuri.

Maretia arhitecturala, designul grandios, calitatea brandurilor si traficul anual de peste 13 milioane de vizitatori recomanda Iulius Mall Cluj ca fiind o destinatie de lux.
Plus de toate acestea se adauga si componenta de business, care este reprezentata de o cladire de birouri clasa A „Iulius Business Center”. Fiind asezata pe terasa mallului, cladirea de business a fost deschisa in luna ianuarie 2008, fiind inchiriata integral de companii renumite.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Iulius Mall Cluj-Napoca nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Iulius Mall Cluj-Napoca

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]