Hello Shopping Park Bacau

Contact

Adresa: Calea Republicii 181,Bacău 600303
Telefon: 0234 551 186
E-mail: indisponibil
Facebook: Facebook
Site Web: site

Hello Shopping Park din Bacau a fost inaugurat pe 8 octombrie 2008, fiind primul parc de retail dezvoltat in orasul Bacau. Hello Shopping Park din Bacau este al cincilea parc de retail pe care Bel Rom Real Estate il inaugureaza in Romania si se intinde pe o suprafata de 105.000 mp cu o parcare de 1033 locuri.

Hello Shopping Park a fost un nou brand, dupa ce utilizarea indelungata a brandului Promenada Mall si a naming-ului European Retail Park creau confuzie si erau greu de interpretat de catre consumatori. In premiera pe piata din Bacau, la Hello Shopping Park consumatorii au acces la un mix variat de produse si servicii intr-o singura locatie, acolo aflandu-se branduri precum: Real – hypermarket, Altex, Domo, Baumax, Elvila,Progres, Takko, Deichmann, Leonardo, Kenvelo, Fox, Killtec, House of Art, Marionnaud, Zvon Cafe, Toyplex, Orange, Vodafone, Germanos. Intentia Hello Shopping Park din Bacau a fost aceea de a veni in intampinarea nevoilor si satisfacerii gusturilor vizitatorilor centrului comercial, creand o experienta unica de cumparaturi. Hello Shopping Park – gasesti tot ce vrei intr-un singur loc.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Hello Shopping Park Bacau nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Hello Shopping Park Bacau

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]