Euromall Pitesti

Contact

Adresa: Calea București 36, Pitești, 110133
Telefon: 0248 257 000
E-mail: indisponibil
Facebook: Facebook
Site Web: site

Pitestiul este un oras tanar si este format dintr-o populatie educata, care cauta in continuu noi oportunitati pentru cumparaturi eficiente, distractie de calitate sau pur si simplu pentru petrecerea timpului liber intr-o atmosfera placuta. Euromall este primul mall din Pitesti si gazduieste peste 100 de firme pentru toate nevoile si toate gusturile.Construit pe o suprafata de 32.000 de metri patrati, Euromall Pitesti este un modern centru de cumparaturi pe doua etaje, cu mai mult de 20.000 de metri patrati spatii inchiriate.

Locatia este oportuna atat deoarece este situata la cateva minute de centrul orasului, cat si datorita faptului ca se afla exact la ultima iesire de pe autostrada Bucuresti – Pitesti. Pe langa locuitorii Pitestiului, Euromall are vizitatori care vin aici din zonele invecinate: Curtea de Arges, Mioveni, Scornicesti, Slatina, Stefanesti si Toploveni, dar si bucuresteni in drum spre munte, care se opresc pentru o pauza dupa lungul drum de pe autostrada.

Din aceasta perspectiva, Euromall Pitesti se adreseaza unei zone demografice cu mai bine de 400.000 de locuitori.
Euromall Pitesti este gazda unor branduri foarte cunoscute atat nationale cat si internationale, din toate categoriile, supermarket, farmacii, imbracaminte, comunicatii, restaurante si cafenele, etc.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Euromall Pitesti

Lydaly Muzical Pitesti

Instrumente muzicale pentru profesionisti si amatori. Aici aveti posibilitatea de a testa si cumpara echipamente pentru studio, scena, instrumente de […]

Ego Mania Pitesti

Ego Mania aduce pe piata romaneasca un nou produs destinat tuturor fumatorilor si vine in ajutorul lor cu o gama […]

Jupiter City Shopping Center Pitesti

Jupiter City Shopping Center a fost proiectat pe baza conceptului “city in city”, bucurandu-se de un design interior unic, care […]