City Park Mall Constanta

Contact

Adresa: Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C,Constanța 900419
Telefon: 0759 044 365
E-mail: indisponibil
Facebook: Facebook
Site Web: site

City Park Mall din Constanta este un mall in care gasesti, adunate la un loc, toate brandurile importante din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, design-ului interior, carora li se adauga zonele de entertainment, cafenele, restaurante, sali de jocuri, acestea inseamna doar Ciy Park Mall.

City Park Mall a fost construit in doi ani, din 2006 pana in 2008, fiind rezultatul efortului sustinut al unei echipe de profesionisti, formata din arhitecti, designeri, constructori, fiind amplasat in zona de nord a orasului Constanta, in Parcul Municipal, pe malul lacului Tabacariei, este determinat de doua bulevarde principale, are vizibilitate foarte buna si acces usor, prin reteaua extinsa de mijloace de transport din vecinatate.

City Park Mall are un design perfect, avand la baza atat cercetari de piata cat si experienta internationala a unui grup de arhitecti consacrati care au reusit sa integreze armonios, in acelasi spatiu, magazine, restaurante, locuri de distractie, nascandu-se in Constanta din beton, otel, aluminiu, cabluri, sticla si multa imaginatie o adevarata lume a shoppingului, desfasurata pe trei nivele si 59.000 metri patrati. City Park Mall – locul unde poti face orice fel de cumparaturi.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  City Park Mall Constanta nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de City Park Mall Constanta

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]