Atrium Center Mall Arad

Contact

Adresa: Calea Aurel Vlaicu 10-12, Arad
Telefon: 0357 444 100
E-mail: indisponibil
Facebook: Facebook
Site Web: site

Atrium Center din Arad este primul centru comercial de tip mall deschis in centrul orasului in martie 2010. Atrium Center este organziat pe trei nivele, fiind construit pe o structura triunghiulara unica, cu o arie totala de peste 67.500 metri patrati.

Atrium Center este structurat pentru a oferi o gama cat mai larga de magazine, zone de entertainment, zone de restaurant si zona de supermarket, continand la ora actuala peste 150 spatii comerciale. Atrium Center adaposteste magazine si branduri precum: H&M, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Reserved, Cropp Town, Motivi, Orasy, Arman Sport, Office Shoes, Deichmann, Leonardo, Hervis Sport, Premaman,Reserved, Jolidon, Kenvelo si multe altele.

Atrium Center este situat chiar intre gara centrala a orasului si autogara, fiind foarte accesibil din orice punct al orasului, atat cu masina, cat si cu transportul public, acesta devenind in tot acest timp de activitate optiunea fireasca a aradenilor in materie de cumparaturi si distractie. Atrium Center – locul unde gasesti orice iti doresti.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Atrium Center Mall Arad nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Atrium Center Mall Arad

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]