Restaurantul Prestige Craiova

Contact

Adresa: Bulevardul Decebal 77, Craiova 200460
Telefon: 0744 788 581
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Restaurantul Prestige o locatie noua, inaugurata în 2007, amplasata într-o constructie moderna. Dispune de o suprafata mare – aproximativ 1000 mp.,finisari si decoratiuni interioare moderne, mobilier deosebit, bucatarie si bar cu dotari complete, cele 2 sali sunt la dispozitia dumneavoastra pentru organizarea de evenimente deosebite – nunti, botezuri, petreceri, evenimente speciale – sali cu o capacitate de 400, respectiv 300 de persoane.
Beneficiati de suportul unei echipe tinere si entuziaste, dar cu experienta, care se poate adapta în functie de nevoile dumneavoastra.

Adaugam culoare si stil ocaziei pe care ne-o încredinteaza cu profesionalism, servicii si produse de calitate. Pentru noi fiecare eveniment este o reclama.

Va asteptam cu drag …!

Servicii:
Alegerea locatiei de nunta si decorarea acesteia este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le aveti în vedere atunci când stabiliti fericitul eveniment. Suntem alaturi de voi pentru a va oferi:
* meniuri complete
* ornamente mese, scaune
* aranjament sala – decoratiuni fier forjat, arcada de lumini, etc.
* bar de fructe, sculpturi deosebite
* consiliere de specialitate

Evenimente:

* Conferinte
Fie ca doresti sa organizezi o Conferinta, o Lansare sau Prezentare de Produs ori Brand – Restaurantul Prestige îti sustine evenimentul cu toate facilitatile de care ai nevoie – instalatie audio, pachet meniu adoptat exigentelor tale, etc.

* Nunta ta
Se spune ca nunta este cel mai important eveniment din viata ta. Noi suntem convinsi de acest lucru si de aceea echipa “Restaurant Prestige” va acorda însemnatatea si atentia cuvenita si promite transformarea Nuntii Dumnveavoastra într-un “Vis Minunat”.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Restaurantul Prestige Craiova

Lori`s Restaurant Pitesti

Lori`s Restaurant! Gustos si sanatos ! Acesta este mesajul nostru! De aceea , bucatarii de la Lori`s Restaurant nu folosesc […]

Restaurant 4 Amici

Îmbinând eleganţa şi tradiţia unor localuri italieneşti, 4 Amici se prezintă ca un restaurant cochet în care se servesc renumite […]

Restaurant Atelier Spritz & Grill

Restaurant cu terasă în centru. Preparate bazate pe grill și tigăi gustoase, pregătite cu atentie de Chef Gianny. 0 Scor […]