Restaurantul Crama Domneasca Bucuresti Sector 3

Contact

Adresa: Strada Șelari 13-15, București
Telefon: 0758 333 000
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Restaurantul Crama Domneasca este situat in Centrul Istoric al Bucurestiului, in apropierea Muzeului Curtea Veche, Restaurantul Voievodal Crama Domneasca invita sub boltile sale pe toti cei care doresc sa se simta asemeni domnitorilor din vechime – tratati si ospatati regeste.

Restaurantul este compus dintr-un numar de trei saloane dispersate intr-un mod cu totul original. Astfel, Salonul 1 (Salonul Domnesc) situat in fata receptiei imbina in mod armonios o ambientare de sec.XV (dusumea din lemn de frasin, coloane stil, semineu de epoca) cu o utilare de stil modern. In acest salon putem primi 80 de oaspeti.

In Salonul 2 (Salonul Voievodal) se respecta aproape in totalitate acelasi registru ambiental aparand in schimb doi pereti despartitori din caramida rosie precum si placari cu piatra masiva; de asemenea, realizandu-se un perete de sticla, privelistea spre muzeul “Curtea Veche” este incantatoare ducandu-ne cu gandul la Acropole, in special atunci cand zidurile vechii Resedinte Voievodale sunt luminate in mod discret. Doar acest spatiu poate gazdui un numar de aproximativ 120 persoane.

Din salonul 3 se poate ajunge la vinoteca, locul unde se pastreaza comorile albe, rosii sau roze de care ne despartim doar de dragul oaspetilor nostri, in cadrul unor sesiuni de prezentari / degustari de vinuri.
Intregul ansamblu este decorat asemeni vechilor cetati de odinioara, armurile cavalerilor, tapiseriile de epoca, halebardele garzilor de la palat si armele nobililor, incadrandu-se armonios in linia arhitecturala autentica.

Servirea preparatelor se face fireste in vase de lut, din lemn, in tepuse sau chiar la sabie.
Preparatele sunt in special de sorginte autentic romaneasca, in totala consonanta cu bogatul trecut cultural-istoric al locului, realizandu-se prin aceasta o adevarata calatorie in timp prin vechea Tara Romaneasca si nu numai.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Restaurantul Crama Domneasca Bucuresti Sector 3 nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Restaurantul Crama Domneasca Bucuresti Sector 3

Restaurant 1001 Nopti Bucuresti Sector 3

1001 Nopti este un concept care a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor o alternativa inedita de a […]

Restaurant Casa Mara Bucuresti Sector 1

Restaurantul a fost inaugurat in anul 2010 fiind, inca de la inceput, apreciat de clienti prin preparatele si serviciile de […]

Restaurant Cassis Bucuresti Sector 1

Aici va puteti petrece cele mai importante evenimente din viata , se pot organiza aniversari si petreceri private. In cadrul […]