Restaurant La Canapele Vama Veche

Contact

Adresa: Strada Ion Creangă, Vama Veche 907163
Telefon: 0724 238 063
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

La Canapele se situeaza in centrul statiunii Vama Veche, pe strada care leaga drumul national de mare (Ion Creanga) si la doar 100 m de mare. Locatia vine in atentia clientilor cu diverse facilitati de petrecere a timpului, pentru ca acestia sa petreaca un concediu de neuitat.

La Canapele dispune de: bar, pizzerie, restaurant cu specificul boem al zonei, iar la ultimul etaj e localizat minihotelul.
Acestea sunt disponibile pe tot parcursul anului, permitandu-va atat petrecerea timpului liber, cat si inchirierea pentru diverse ocazii speciale.

Hotelul dispune de 8 camere, fiecare dintre acestea fiind dotate cu apa calda, TV/cablu, internet wireless, balcon, de unde puteti admira plaja din Vama Veche.
La Canapele va pune la dispozitie si o cafenea in care puteti servi o cafea buna la ibric, intr-un ambient placut si relaxant.
De asemenea, aici puteti incerca cele mai deliciose preparate (cu specific dobrogean), gatite de un personal calificat care va incerca sa va impresioneze oricand.

La Canapele Party este o locatie nou-deschisa, mai aproape de mare in Vama Veche, pe strada Falezei, Nr.1, care va asteapta sa petreceti clipe de neuitat alaturi de cei dragi.
Acesta este locul unde puteti avea parte de distractie pana in zori, transformandu-va vacanta intr-un real succes.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Restaurant La Canapele Vama Veche

Nunta Zamfirei Eforie Nord

Situat in apropierea centrului frumoasei statiuni Eforie Nord, o bijuterie a coastei romanesti a Marii Negre, restaurantul Nunta Zamfirei, cu […]

Restaurant Ardeleanca Costinesti

Restaurant Ardeleanca din Costinesti, judetul Constanta, este situat in centrul statiunii, imediat dupa ce traversezi calea ferata. Restaurant Ardeleanca organizeaza […]

Taverna Piratilor Mangalia

Taverna Piratilor din Mangalia, judetul Constanta, este restaurantul ce ofera clientilor cele mai delicioase preparate culinare si specialitati din peste, […]