Restaurant Coziana din Calimanesti

Contact

Adresa: Calea lui Traian 827, Calimanesti
Telefon: 0742 878 563
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Restaurant Coziana din Calimanesti, judetul Valcea, va ofera cele mai bune preparate culinare intr-o locatie selecta ce va aduce numai stare de bine si relaxare in viata dumneavoastra.
Coziana este o locatie inedita, ce uimeste prin rafinament si eleganta deschizandu-va orizontul catre ceva nou si unic.

La Restaurant Coziana aveti ocazia sa degustati cele mai delicioase preparate, gatite de bucatari iscusiti, care ii vor uimi pe gurmanzii ce aleg sa ne calce pragul.
Restaurant Coziana ofera adaptabilitate tuturor genurilor de evenimente sau ocazii speciale cum ar fi aniversari si baluri, nunti, botezuri, cununii, etc.
Din respect pentru cei care au ales sa ne treaca pragul, nu am neglijat niciodata aspectul costurilor, oferind un raport corect calitate/cantitate/pret, corectitudinea fata de clientii nostri fiind una din valorile noastre de baza.

Restaurant Coziana va asteapta cu usile larg deschise pentru a petrece clipe minunate intr-un ambient placut care va va convinge sa reveniti!

De asemenea, Coziana va ofera si posibilitatea de a va caza, intrucat dispunem de camere twin si triple dispuse in cabanute modern amenajate, care va vor oferi caldura si confortul propriului camin.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Restaurant Coziana din Calimanesti

Lori`s Restaurant Pitesti

Lori`s Restaurant! Gustos si sanatos ! Acesta este mesajul nostru! De aceea , bucatarii de la Lori`s Restaurant nu folosesc […]

Restaurant 4 Amici

Îmbinând eleganţa şi tradiţia unor localuri italieneşti, 4 Amici se prezintă ca un restaurant cochet în care se servesc renumite […]

Restaurant Atelier Spritz & Grill

Restaurant cu terasă în centru. Preparate bazate pe grill și tigăi gustoase, pregătite cu atentie de Chef Gianny. 0 Scor […]