Restaurant Ambasador Targu-Jiu

Contact

Adresa: Str. Victoriei, 110, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0757 600 200
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Restaurantul “Ambasador”, din Targu-Jiu, reprezinta si promoveaza bunul gust, iar principala caracteristica a bunului gust este calitatea. Acest restaurant da sens categoriei restaurantelor de lux din Targu-Jiu. De accea, din respect pentru noi, dar mai ales pentru tine, am creat cea mai diversificata gama de mancaruri, in coditii optime, si din cele mai proaspete si atent alese ingrediente.

Maiestria bucatarilor nostri se regaseste in cele mai gustoase si mai sofisticate preparate, de la specialitati italienesti la cele romanesti, de la supe si ciorbe la preparate din peste, carne de pasare, carne de porc, carne de vita, paste, pizza si nelipsitele si apetisantele preparate la gratar. Alaturi de aceste bunatati, iti oferim cele mai parfumate si elegante vinuri, dar si deserturi precum delicioasele clatite cu dulceata, cu nuca si miere sau cu branza de vaci si smantana si multe altele. De toate acestea te poti bucura intr-un loc intim, linistit, cu un ambient deosebit de placut intr-un decor modern si elegant.

Cel mai bun restaurant din judetul Gorj, restaurantul “Ambasador”, te ajuta sa descoperi savoarea momentelor petrecute într-o ambianta cu adevarat relaxanta, sa iti impresionezi partenerii de afaceri cu o cina sau un pranz plin de rafinament si stil, sa petreci cele mai importante momente din viata ta intr-un cadru de vis. Varietatea optiunilor din meniu si flexibilitatea organizarii detaliilor iti garanteaza alegerea variantei ideale, adaptata la caracteristicile fiecaruia sau ale grupului cu care doresti sa participi si mai ales ale evenimentului dorit.

Te poftim la noi pentru a da gust vietii tale, iar de restul va avea grija intreaga echipa a restaurantului “Ambasador”.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Restaurant Ambasador Targu-Jiu nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Restaurant Ambasador Targu-Jiu

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]