CABINET AVOCATURA BIANCA IANCU ALBA IULIA

Contact

Adresa: Alba, Alba Iulia, Str. Amurgului nr. 6
Telefon: +40722 724413
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Cabinetul de Avocatura Bianca Iancu din Alba Iulia, judetul Alba, si-a propus de-a lungul timpului sa ofere clientilor sai cea mai buna si rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele, crezand in importanta cunostintelor si a experientei acumulate, iar staff-ul, competent si foarte bine pregatit, ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii.

Cabinetul de Avocatura Bianca Iancu are clienti diversi, cum ar fi companii private sau persoane fizice, obiectivul cabinetului fiind acela de a oferi cele mai calitative servicii si consultanta pe cat mai multe planuri, in functie de activitatile ce firmele le desfasoara.

Majoritatea clientilor cabinetului de avocatura Bianca Iancu sunt din partea clientilor vechi, prieteni sau asociati ai cabinetului datorita dedicatiei pentru clienti si determinarea Cabinetului de Avocatura Bianca Iancu de a oferi reprezentare de calitate.

Cabinetul de Avocatura Bianca Iancu are o bogata experienta practica de consultanta juridica comerciala si civila, cati si de reprezentare la instantele de judecata din Alba Iulia, Cluj, Sibiu si din tara.
Cabinetul de Avocatura Bianca Iancu profeseaza in diverse domenii, cum ar fi: drept comercial si societar, recuperare de debite, arbitraj si litigii, consultatii juridice, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept penal.

Cabinet de Avocatura Bianca Iancu – succesul dumneavoastra este misiunea noastra!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  CABINET AVOCATURA BIANCA IANCU ALBA IULIA nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de CABINET AVOCATURA BIANCA IANCU ALBA IULIA

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]