CABINET AVOCAT ALINA CORNEA BOTOSANI

Contact

Adresa: Str. Onicescu Octav, 34, Botosani, Botosani, 710105,Botoșani
Telefon: 0742 242 001
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Cabinet Avocat Alina Cornea din Botosani este un cabinet de avocatura organizat si inregistrat in conformitate cu legea romana si prevederile UNBR.

Cabinet Avocat Alina Cornea ofera clientilor nostri asistenta juridica la standarde profesioniste in domeniile dreptului civil, dreptului penal, dreptului comercial, dreptului familiei, dreptului muncii, dreptului proprietatii intelectuale, tranzactiilor imobiliare si de asemenea, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de orice grad si a oricarei alte autoritati publice a statului roman.

Cabinet Avocat Alina Cornea respecta si fructifica ideile, telurile si asteptarile tuturor clientilor sai, urmarind sa atinga scopul propus, si anume acela de a solutiona favorabil litigiile in a caror solutionare am fost angajati de catre clientii nostri.

Cabinet Avocat Alina Cornea este in masura sa isi consilieze clientii inca din faza de proiect a unui contract, pe masura ce clauzele contractuale sunt negociabile de catre parti, pana la momentul semnarii acestuia, garantand asistenta juridica adecvata, competenta si imediata.

Cabinet Avocat Alina Cornea ofera servicii precum: servicii juridice si asistenta profesionala la cele mai inalte standarde, respectarea angajamentelor asumate, respect si incredere reciproca, confidentialitate.
Cabinet Avocat Alina Cornea – locul unde se organizeaza toate cerintele tale in functie de legile impuse.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  CABINET AVOCAT ALINA CORNEA BOTOSANI nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de CABINET AVOCAT ALINA CORNEA BOTOSANI

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]