AVOCAT POPESCU MIRAUTA BUCUR CONSTANTA

Contact

Adresa: Str. Teodorescu Valahu, 10, Constanta, Constanta,Constanța
Telefon: 0241 552 646
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Avocat Popescu Mirauta Bucur din Constanta este o firma e avocatura infiintata in 2003 de catre trei avocati tineri si entuziasti, fiecare avand o vasta experienta juridica obtinuta anterior pe parcursul unei lungi perioade de practica judiciara.

Avocat Popescu Mirauta Bucur a promovat in mod constant in mod constant ideea de parteneriat intre avocat si client prin identificarea avantajelor muncii de echipa, vazuta ca o modalitate de a obtine performanta si de a creste beneficiile fiecarei parti, realizand de asemenea si o crestere constanta si dinamica, tinand pausl cu cele mai recente tendinte si transformari din cadrul sistemului juridic de servicii, atat prin practica din sala de judecata dar si concentrandu-se pe dezvoltarea unei afaceri de succes.

Avocat Popescu Mirauta este o firma de marime medie, al carui scop este sa creasca armonios prin mentinerea unei relatii puternice cu clientii sai si prin castigarea loialitatii acestora.

Avocat Popescu Mirauta Bucur are o strategie pe termen mediu, in conformitate cu actualul context social si economic, fiind concentrat pe extinderea si dezvoltarea expertizei in multe domenii de servicii judiciare, cum ar fi dreptul comun, achizitiile publice, concurenta, fonduri structurale, raspunzand in mod corespunzator nevoilor si cerintelor investitorilor.

Avocat Popescu Mirauta Bucur – iti rezolva toate problemele.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  AVOCAT POPESCU MIRAUTA BUCUR CONSTANTA nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de AVOCAT POPESCU MIRAUTA BUCUR CONSTANTA

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]