Universitatea Vasile Goldis Arad

Contact

Adresa: Strada Ștefan cel Mare,Satu Mare
Telefon: 0257- 280335
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Universitatea Vasile Goldis din Arad este o institutie de invatamant superior acreditata, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a sistemului national de invatamant autonoma, atat din punct de vedere academic, cat si economico-financiar, avand drept fundament proprietatea privata, garantata de Constitutia Romaniei.

Universitatea Vasile Goldis din Arad functioneaza in temeiul Constitutiei Romaniei, privind acreditarea institutiilor de invatamant superior si recunoasterea diplomelor.

Universitatea Vasile Goldis din Arad a fost infiintata in anul 1990, devenind o cetate a stiintei si culturii aradene, transilvane si euro-regionale, integrata in spatiul european al cercetarii si educatiei ca membra a Asociatiei Universitatilor Europene, Consortiului European ‘Carolus Magnus’, asociatiei Universitatilor Danubiene, Asociatiei Universitatilor Transcarpatice, Aliantei Universitatilor pentru Democratie, detinand presedentia Federatiei Europene a Scolilor Superioare, organism participativ al Consiliului Europei.

Universtiatea Vasile Goldis din Arad are 6 facultati, oferind tinerilor deschisi spre formare intelectuala si spre actul de creatie o larga diversitate de programe de studii pentru nivelele de studii universitare de licenta, masterat si doctorat, facilitandu-le formarea in cariera, implinirea profesionala si recunoasterea sociala.

Universitatea Vasile Goldis – invatamant de calitate.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Universitatea Vasile Goldis Arad nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Universitatea Vasile Goldis Arad

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]