MAGIC LAND CRAIOVA

Contact

Adresa: ADRESA
Telefon: TELEFON
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Dragi parinti!V-ar placea ca incepand din anul acesta copiii sa descopere o lume magica, minunata, in care Zanele, Printii si Printesele, Micky si Minnie, Piratii si alti eroi indragiti sa indeplineasca toate cerintele?
V-ar placea sa uitati de zilele reci in care micutii vostri stau in casa cu nasucul lipit de geam, tanjind dupa joaca in aer liber, alaturi de prieteni? Sau sa uitati de zilele toride in care nu stiti unde sa ii ascundeti de arsita soarelui?
V-ar placea sa scapati de grija organizarii celei mai frumoase petreceri pentru micul vostru sarbatorit?
Daca raspunsul la toate aceste intrebari este “Da”, atunci puteti incerca sa patrundeti impreuna cu copiii vostri intr-un taram minunat, unde veti fi inconjurati de magie, iar DISTRACTIA va fi invitatul permanent si special.
MAGIC, DISTRACTIV, UNIC, INEDIT Acesta este MAGIC LAND – locul perfect pentru distractie, joaca si relaxare.Magic Land pune la dispozitia copiilor de toate varstele un spatiu de joaca curat, sigur, educativ, plin de surprize amuzante, o lume magica in care cei mici sau mari se pot ascunde printre bile colorate, pot sari in Castelul Fermecat, se pot juca in casute sau pot zbura pe topogan, pot dansa printre baloane de sapun sau pot avea parte de multe surprize.

Magic Land este maestrul petrecerilor. Ne aflam la dispozitia dumneavoastra si organizam cele mai frumoase petreceri pentru copii. In orice sezon cu ocazia oricarei sarbatori sau zile speciale si la orice ora, suntem alaturi de voi si de cei mici intotdeauna cu surprize minunate si petreceri memorabile.

De la dorinta de a va surprinde copilul si pana la organizarea celei mai frumoase petreceri este un singur pas. Voi spuneti ce va doriti pentru acea zi speciala, iar de restul ne ocupam noi!
Parintii au la dispozitie o cafenea unde pot savura bauturi calde sau reci relaxandu-se in compania prietenilor sau privind la televizor.
Magic Land se poate transforma intr-un taram al artelor oferind copilului vostru sansa de a se dezvolta armonios la cursurile de dans pe care vi le punem la dispozitie.
Personalul prietenos, preturile accesibile, spatiul generos fac din Magic Land un loc ideal pentru petrecerea timpului liber, pentru urmatoarea voastra petrecere sau pentru oricare moment in care copilul vostru vrea sa alerge, sa se joace si sa se distreze intr-un mediu sigur si plin de amuzament.
ORGANIZAM EVENIMENTE SI PENTRU GRUPURI DE COPII DE LA SCOLI SI GRADINITE !
POVESTEA MAGIC LANDA fost odata un copil foarte special care trebuia sa aiba o zi de nastere foarte speciala.
Bineinteles, mami a vrut sa organizeze cea mai frumoasa petrecere din lume.
A cautat peste tot, a vizitat tot felul de locuri in care micul ei odor ar fi putut sa se distreze cel mai bine alaturi de prietenii sai si in final, ghiceste ce a gasit?
MAGIC LANDOooo ! a exclamat ea. Este exact ce cautam!• Petreceri tematice care sa aduca distractia si care sa stimuleze imaginatia
• Petreceri bine organizate care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi
• Jocuri si jucarii amuzante
• Animatori si clovni
• Un loc special amenajat pentru parinti
• DISTRACTIE PENTRU TOATA LUMEA….CHIAR SI PENTRU BUNICI
Magic Land pune la dispozitia copiilor de toate varstele un spatiu de joaca curat, sigur, educativ, plin de surprize amuzante, o lume magica in care cei mici sau mari se pot ascunde printre bile colorate, pot sari in Castelul Fermecat, se pot juca in casute sau pot zbura pe topogan, pot dansa printre baloane de sapun sau pot avea parte de multe surprize.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  MAGIC LAND CRAIOVA nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de MAGIC LAND CRAIOVA

Stelle Teak Mirror

The natural blemishes/variations are inherent in the manufacturing of handmade products and aren’t product flaws. three.four If it is impractical to supply a substitute product for any item that is damaged or faulty, we reserve the best to offer a repair, an allowance for a restore, or alternatively a refund for your purchase. three.2 If your merchandise is broken or faulty and you desire to a alternative Product, you will want to send us proof of the damaged merchandise and notify us inside 28 days of delivery. Just ship us an email at and we will proceed with the trade as soon as possible.

Ways to Write a Graphic Design Cover Letter

Include a term and info for the creative representative or receptionist in your studio cover letter. Corresponding to a recent […]

Finding Finance Community forums on Reddit

Using personal finance discussion boards is a great approach to seek advice and answer questions with regards to your personal […]