Gradinta Minissa Timisoara

Contact

Adresa: Str. Paul Constantinescu, Nr. 2
Telefon: 0356 402 669 / 0720 910 128
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Gradinta Minissa este amplasata in Timisoara si a fost autorizata in anul 2010 de către expertii Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), pentru a face inscrieri si desfasura, potrivit standardelor nationale, procesul instructiv – educativ la nivel prescolar.

Agentia este institutie publica, de interes national, aflata in subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu personalitate juridica si buget propriu de venituri si cheltuieli, avand drept scop evaluarea externa a calitatii in invatamantul preuniversitar. Prin desfasurarea activitatilor de evaluare externa in vederea autorizarii, precum si a celor de evaluare externa periodica, se asigura protectia beneficiarilor serviciilor educationale, ARACIP oferind garantia ca educatia primita in cadrul unitatii noastre de invatamânt preuniversitar este conforma cu cerintele stabilite la nivel national.

Am inceput aceasta activitate in septembrie 2009 in zona rezidentiala Dambovita, o zona linistita, sigura si nepoluata, respectiv intr-o cladire noua P/1E/M.

In concordanta cu normativele in domeniul gradinitelor private, dispunem de spatii interne (700 mp) si externe (600 mp) generoase si dotari de exceptie, amenajate si autorizate exclusiv pentru activitatea de educare si ingrijire a copiilor.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Gradinta Minissa Timisoara nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Gradinta Minissa Timisoara

Pensiunea Bujor de Munte

Vi La Ski Petrosani va invita la pensiunea Bujor de Munte aflata la 10km de orasul Petrosani situata la poalele […]

PENSIUNEA CASA ELDORADO

Pensiunea Eldorado se afla intr-o zona linistita aproape de renumitul Lacul Ursu. Unitatea dispune de 3 camere duble si 3 […]

Complex Voievod Sucevita

Daca sunteti in cautarea unei oaze de liniste, lumina, aer curat si recreare, ati poposit exact unde trebuia: la Complexul […]