GRADINITA SANDY BELLE BOTOSANI

Contact

Adresa: Botosani, Botosani, Str. Victoriei, nr. 15 A
Telefon: 0231510486
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Gradinita Sandy Belle din Botosani este o institutie de invatamant acreditata ce promoveaza un sistem educational complex, constand in dobandirea competentelor, valorificarea acestora prin stimularea creativitatii si integrarea sociala a copiilor, pentru asigurarea reusitei scolare.

Gradinita Sandy Belle dispune de un mediu educational care incurajeaza copiii sa exploreze, sa aiba initiative si sa creeze.

Gradinita Sandy Belle asigura calitatea proceselor de predare si invatare, precum si a serviciilor educationale, aceasta fiind realizata de personal didactic calificat, de un spatiu generos si o dotare corespunzatoare.
Gradinita Sandy Belle are aributul unui climat intern familial care permite o educatie in functie de ritmul propriu al fiecarui copil, de nevoile sale afective si de activitatea sa fundamentala, jocul, spatiul fiind ultramodern, aflat intr-o zona linistita, usor accesibila, fiind dotat si amenajat astfel incat copiii sa regaseasca confortul de acasa.

Gradinita Sandy Belle dispune de 4 sali de grupa, spatiu de joaca interior, sala de sport, sala de muzica, doua dormitoare, trei grupuri sanitare, o sala de mese si bucatarie proprie.

Gradinita Sandy Belle are spatiul mereu monitorizat de o societate specializata in paza si protectie.
Gradinita Sandy Belle – locul perfect pentru educatia copilului tau.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  GRADINITA SANDY BELLE BOTOSANI nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de GRADINITA SANDY BELLE BOTOSANI

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]