GRADINITA LICURICI ALBA IULIA

Contact

Adresa: Cal. Motilor, 150, Alba Iulia, Alba, 510128
Telefon: 0258 832 931
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Gradinita Licurici din Alba Iulia, judetul Alba, este o gradinita particulara autorizata, fiind amplasata in municipiul Alba Iulia, in partea de nord-vest a cartierului ‘Cetate’ intr-o zona sigura si linistita.

Gradinita Licurici functioneaza intr-o casa tip vila, compusa din demisol, parter, etaj si mansarda, cu un spatiu modern, generos, amenajat conform standardelor de calitate, putand dedica fiecarei activitati prevazute in cadrul curriculumului sau modifica aspectul salilor cu mare usurinta gratie mobilierului care permite deplasarea si reamenajarea interiorului.

Gradinita Licurici dispune de materiale didactice diverse: planse, jocuri didactice, softuri educationale metodologice de ultima ora, diverse echipamente moderne ce permit desfasurarea tuturor activitatilor in cele mai bune conditii.Gradinita Licurici dispune de: sali de curs, dormitoare, sali pentru activitatile optionale, sala pentru spectacole, club de primire al copiilor organizat pe arii de stimulare, sala de mese, cabinet medical, cabinet metodic, biblioteca, grupuri sanitare, curte exterioara amenajata. Gradinita Licurici – locul perfect pentru cei mici!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  GRADINITA LICURICI ALBA IULIA nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de GRADINITA LICURICI ALBA IULIA

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]