GRADINITA GULLIVER ARAD

Contact

Adresa: Str. Sava Ioan, 2, Arad, Arad, 310019
Telefon: 0723 485 915
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Gradinita Gulliver din Arad va ofera cele mai bune servicii in materie de limba engleza si va pregateste copilul pentru sistemul romanesc de invatamant la intrarea in clasa intai.

Deasemenea, Gradinita Gulliver ofera si asistenta pentru copii din clasele I – IV, specialistii in domeniu avand grija ca sa isi faca temele si sa invete si engleza, dumneavoastra reusind sa aveti grija prin intermediul gradinitei de copilul dumneavoastra.

Gradinita Gulliver din arad are un program condus de profesionisti, limba engleza folosindu-se pe tot parcursul programului. Activitatile Gradinitei Gulliver se desfasoara conform programei Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, iar sunt deasemenea cursuri si de limba germana, informatica, pictura si aerobic.

Gradinita Gulliver lucreaza cu 10-15 copii pe grupa, garantand atentia personala acordata de catre cadrele didactice fiecarui copil in parte. Gradinita Gulliver Arad – a avea grija de copilul dumneavoastra este un parteneriat pe care il respectam si il pretuim.

1 Scor (1 vot)
Nota1
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  GRADINITA GULLIVER ARAD nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de GRADINITA GULLIVER ARAD

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]