GRADINITA GENIUS CONSTANTA

Contact

Adresa: Constanta, Constanta, Strada Mihai Viteazul 118, Constanța
Telefon: 0722.466.200
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Gradinita Genius din Constanta aduce inaintea parintilor un program educational menit sa dezvolte, sa stimuleze si sa dinamizeze aptitudinile copilului.

Gradinita Genius are o echipa formata din educatori, psihologi si cadre universitare ce au lucrat timp de 2 ani pentru a pune la punct un sistem functional care sa aduca satisfactia unei evolutii incantatoare a copiilor inscrisi in Centrul de dezvoltare timpurie, educatie si recreatie.

Gradinita Genius lucreaza dupa un sistem educational francez adaptat normelor si programelor Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania, iar predarea bbilingva, romano-engleza, face ca cele trei coordonate(romana, franceza, engleza) sa situeze gradinita in primul rand pe lista preferintelor centrelor educationale romanesti.

Gradinita Genius ajuta deasemenea parintii sa descopere alaturi de cadrele didactice, ajutati de metode din psihologia copilului, abilitatile si aptitudinile micutului pentru a le dezvolta pe parcursul intregului ciclu educational.

Gradinita Smile – locul preferat al copilului tau.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  GRADINITA GENIUS CONSTANTA nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de GRADINITA GENIUS CONSTANTA

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]