GRADINITA GABI BAIA MARE

Contact

Adresa: Str. Valea Rosie, 105, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0747 058 824
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Bine ati venit pe pagina pentru Gradinita Gabi din Baia Mare, prima gradinita particulara ce a obtinut acreditare in Baia Mare. Gradinita Gabi din Baia Mare se adreseaza in special copiilor intre 1,5 si 6 ani, abordand de asemenea prin programul de educatie timpurie si copii intre 1 si 1,5 ani.

Cea mai buna educatie pentru copilul dumneavoastra se gaseste aici, la Gradinita Gabi din Baia Mare, curicula noastra cuprinde limbi straine, engleza, germana, italiana; ateliere de lucru manual si creatie, cursuri de olarit, modelaj, origami sau pictura, vizite la brutarii, fabrici, manastiri, ferme si multe altele, excursii sau drumetii saptamanale in parc si padure, accesul la spectacole de teatru si nu numai.

La Gradinita Gabi din Baia Mare copilul dumneavoastra va fi pe maini bune. Programul nostru incepe de la ora 7:30 pana la 17:30, includem trei mese pe zi, meniuri sanatoase, preparate naturale si fructe proaspete. La cerere va putem asigura si transportul copilului dumneavoastra, direct de acasa, in conditii de maxima siguranta.
Gradinita Gabi din Baia Mare dispune de un spatiu de 320mp, structurat pe doua etaje. Pentru desfasurarea procesului educativ punem la dispozitie 5 sali pentru grupe, echipate cu mobilier si materiale adecvate, pentru ca educatia copilului dumneavoastra sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta.

Printre altele, Gradinita Gabi din Baia Mare este pregatita pentru orice problema, dispunem de un punct sanitar special pregatit pentru a putea trata numeroase probleme sau accidente, o biblioteca plina cu material didactic adaptat varstelor celor mici, dormitoare structurate in functie de categoria de varsta, bucatarie proprie, spatiu pentru activitati si jocuri in aer liber, de o suprafata de aproape 500mp, dotat cu aparate de joaca adaptate varstei copiilor.

Gabi – gradinita parintilor care isi iubesc copiii.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  GRADINITA GABI BAIA MARE nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de GRADINITA GABI BAIA MARE

GRADINITA NEVERLAND TIMISOARA

Grădiniţa Neverland îşi desfăşoară activitatea intr-o atmosfera vesela, colorata si tocmai buna pentru a construii cei 7 ani de acasa […]

Gradinita Barbie Timisoara

Gradinita Barbie este situata in Timisoara si ofera activitati de educatie non-formala, activitati artistice si recreative pentru copiii cu varste […]

Gradinita Giminni Timisoara

Gradinita Giminni este situata in orasul Timisoara si este o institutie de invatamant prescolar particulara oferind un program educational bilingv, […]