GRADINITA ABC KINDERGARDEN BRASOV

Contact

Adresa: Brasov, Brasov, str. De Mijloc nr.128, brasov
Telefon: 0722560470
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Gradinita Abc Kindergarden este o gradinita cu predare in limba germana care isi propune sa le ofere copiilor cadrul propice pentru a se dezvolta corespunzator. Gradinita este situata intr-o zona linistita a Brasovului, in incinta unei vile spatioase, cu 2 etaje, cu un interior modern, adaptat cerintelor actuale.

Echipa care lucreaza cu copiii este formata din educatori, invatatori, profesori de specialitate, psiholog, medic si personal auxiliar. In fiecare zi, acestia le ofera copiilor atentia, caldura si indrumare, punand accent pe creativitatea lor si pe folosirea constructiva a energiei celor mici. Astfel, metodologia educationala preferata este transformarea jocului intr-un proces de invatare. Programele educationale se bazeaza si pe pastrarea unei relatii stransa cu parintii. Programul si cursurile suplimentare pot fi stabilite impreuna cu acestia. Copii au optiunea de a participa la excursii educative, in aer liber si la muzee, modelare sau limbi straine la alegere.Copiii beneficiaza si de o vizita anuala la medicul stomatolog si logoped.

Masa calda servita de catre copiii respecta indicatiile unui medic nutritionist pentru o le asigura elementele necesare pentru o dezvoltare echilibrata.

Organizarea grupelor
Copii care sunt inscrisi la gradinita ABC Kindergarten sunt incadrati in 3 grupa in functie de varsta si de nivelul de dezvoltare. Astfel:
GRUPA BUBURUZELOR cuprinde copiii incepatori, a caror educatie se bazeaza pe curiozitatii, modalitatilor de corelatie si a nevoii de a face (de obicei prin imitatie).
GRUPA FLUTURASILOR este grupa de mijloc, in care copiii incep sa „prinda aripi”, sa zburde liberi, sa zboare. Este incurajata libertatea de joc si au ocazia sa faca de multa miscare. Copii din aceasta grupa incep cursuri de stiinte ale naturii, numerotatie si limbi straine.
GRUPA ALBINUTELOR este grupa pregatitoare pentru scoala. Copiii sunt harnici precum albinele si participa la cursurile mai complexe, iar exigenta creste progresiv spre ceea ce se va cere de la ei in anii de scoala.Dotari
Gradinita ABC Kindergarten este monitorizata cu ajutorul unui sistem de supraveghere cu camere video, care pot fi accesate prin internet.
Gradinita are urmatoarele dotari:
– 2 spatii comune de joaca
– sali de clasa aferente fiecarei grupe
– dormitoare
– grupuri sanitare
– bucatarie
– sala de mese
– sala de sport
– sala de gimnastica si dans sportiv
– cabinet medical
– calculatoare
– videoteca
– o curte pentru activitati in aer liber, dotata cu echipamente specifice.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  GRADINITA ABC KINDERGARDEN BRASOV nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de GRADINITA ABC KINDERGARDEN BRASOV

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]