FASTRACKIDS PITESTI

Contact

Adresa: Arges, Pitesti, Str. Eremia Grigorescu, Nr. 12
Telefon: 0248 222 320 0729 050 635
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Centrul educaţional Maria Pro Day este singurul centru din Piteşti care furnizează programul internaţional FastTracKids!

FasTracKids este rezultatul cercetărilor unei echipe de pedagogi si psihologi, din Statele Unite ale Americii, care au lucrat timp de 4 ani (între 1998 si 2002) pentru definitivarea programei FTK.

Scopul urmărit a fost de a valorifica la maxim primii ani de viață ai unui copil astfel încât să-și maximizeze abilitățile înnascute pe care fiecare dintre ei le are. A rezultat astfel programul de bază structurat in 12 module tematice fiecare modul având prevăzute 8 sesiuni de curs a câte două ore.

Programele FasTracKids folosesc cele mai moderne metode și tehnologii existente, unele dintre ele fiind „împrumutate” din programele școlare întâlnite în marile universități ale lumii.
Programele educaționale FasTracKids sunt adresate copiilor obișnuiți deși prin structura lor vor potența la maxim zonele în care fiecare dintre copii se manifestă la nivelul unui copil înzestrat.
Suita FasTracKids include în acest moment cinci programe ce se adresează copiilor între 6 luni si 8 ani: FasTrack Signing, FasTrack Tots, FasTracKids Core, FasTrack English, FasTrack Music.

Dincolo de preocuparea firească a oricarui părinte pentru sănătatea și siguranța propriului copil, gija pentru o dezvoltare intelectuală și psiho-emoțională sănătoasă la vârste mici trebuie să DEVINĂ O PRIORITATE! FasTracKids te ajută să-ți sprijini copilul! Ceea ce vom face împreună pentru el îți va arăta roadele întreaga viață.

În fiecare zi de joi, începând cu ora 17:30, vă invităm la o prezentare a programelor noastre!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  FASTRACKIDS PITESTI nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de FASTRACKIDS PITESTI

KINDER-STRUMFF PITESTI

Din dragoste pentru copii ne-am ales meseria de dascăl. Din dragoste pentru meseria aleasă am căutat locul în care putem […]

Gradinita Universul Copilariei Pitesti

La Universul Copilariei gasiti o gradinita vesela si colorata unde copilul dvs. va fi educat cu drag si va primi […]

Gradinita Licuricii Topoloveni

Gradinita Licuricii este situata in orasul Topoloveni, are in dotare sali de clasa primitoare si o curte mare, unde copiii […]