Cresa Daria Timisoara

Contact

Adresa: Timisoara, Str. Tapia, Nr. 10
Telefon: 0747 621 743, 0765 384 566, 0766 892 027
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Cresa Daria este amplasata in Timisoara si reprezinta o instituţie privată de învăţământ antepreşcolar ce oferă cu profesionalism şi devotament, primele noţiuni ale procesului instructiv-educativ micuţilor dvs.

În cadrul creşei, ca sistem şi mediu socializator al copilului ne propunem să dezvoltăm sistemul relaţional, îmbogăţind şi intermediînd relaţiile sociale învăţând din timp accepţiunea consemnelor în interiorul grupului, conturând astfel o caracteristică fundamentală… autonomia sau conturarea propriei identităţi.

Având în vedere că cel mai ridicat ritm de absorbţie a informaţiei se află în perioada copilăriei, activităţile de învăţare şi dezvoltare sunt necesare zi de zi, transpuse într-o manieră atractivă prin intermediul jocului.

Având în vedere că un raport sănătos între dezvoltarea psihică, fizică şi socială este esenţial, am creat un colectiv amplu, competent, specializat în educaţia infantilă, un program unic pentru fiecare categorie de vârsta, un ambient ce favorizează efectuarea tuturor activităţilor şi parcurgerea treptată a terapiilor de dezvoltare specifice vârstei.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Cresa Daria Timisoara nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Cresa Daria Timisoara

Complex Voievod Sucevita

Daca sunteti in cautarea unei oaze de liniste, lumina, aer curat si recreare, ati poposit exact unde trebuia: la Complexul […]

Vila Seva Vatra Dornei

Pensiunea Cocosul de Munte Situată in centrul stațiunii montane Vatra-Dornei, Vila Seva este o constructie nouă ce se remarca printr-un […]

Mario Residence Costinesti

Mario Residence *** Costinesti este amplasat in zona de nord a localitatii Costinesti, la circa 80 m de plaja, in […]