Baby Care Center Timisoara

Contact

Adresa: Str. Tapia, Nr. 14
Telefon: 0725.922.411
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Dupa familie, gradinita este prima experienta de viata a copilului in societate.

Gradinita Baby Care Center din Timisoara este mediul ideal de conducere indirecta a dezvoltarii personalitatii copilului d-voastra.

Este locul unde copilul beneficiaza de o ingrijire, un confort si o educatie de calitate asigurate de un colectiv tanar si calificat.

Cadrele didactice dispun de o pregatire de specialitate, concepandu-si activitatile conform programei instructiv-educative avizata de M.Ed.C, in functie de particularitatile de varsta ale copiilor.

Copiii sunt atent urmariti de asistente medicale ce fac parte din personalul gradinitei, pentru a le cunoaste tot timpul starea de santate.

Gradinita Baby Care Center dispune deasemenea de bucatarie proprie, meniul copiilor fiind conceput de un nutritionist sub atenta supraveghere si indrumare a unui medic pediatru.

Relatia educator-parinte este foarte stransa, deschisa si interactiva.

Gradinita noastra isi desfasoara activitatea in regim de cresa, preluand spre ingrijire si educare copii incepand cu varsta de 1 an.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Baby Care Center Timisoara nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Baby Care Center Timisoara

PENSIUNEA CASA ELDORADO

Pensiunea Eldorado se afla intr-o zona linistita aproape de renumitul Lacul Ursu. Unitatea dispune de 3 camere duble si 3 […]

Complex Voievod Sucevita

Daca sunteti in cautarea unei oaze de liniste, lumina, aer curat si recreare, ati poposit exact unde trebuia: la Complexul […]

Vila Seva Vatra Dornei

Pensiunea Cocosul de Munte Situată in centrul stațiunii montane Vatra-Dornei, Vila Seva este o constructie nouă ce se remarca printr-un […]