Trupa Star Pitesti

Contact

Adresa: Piteşti
Telefon: 0758 636 430
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Vrei o petrecere exploziva pentru evenimentul vietii tale pe care sa nu il uitati curand?

Aveti nevoie de trupa Star !!!

Trupa star este o trupa tanara si dinamica ce are drept scop completarea evenimentului dumneavoastra prin farmecul muzicii de calitate. Desi membrii trupei vocal instrumentale Star, sunt tineri, au o experienta vasta, demonstrata de altfel prin nenumaratele colaborari cu nume sonore ale muzicii romanesti.

Trupa Star este formata din 5 membri are ca si compozitie:

Costinela Toma, solista si una din cele 3 voci ale trupei Star, se evidentiaza prin vocea ei minunata care cucereste orice public, oricat ar fi de sofisticat.

Daniela Ghita, la fel de talentata ca si sora ei Cristina, este naista si una dintre vocile trupei. Inca de mica, este remarcata, datorita talentului ei de marele naist Gheorghe Zamfir care o ia sub tutela lui, impartasindu-i unele din cele mai frumoase mistere ale naiului romanesc.

Lavinia Pana, sora lui Florin, detine o voce minunata, mostenita din familie, desi nu a urmat o facultate in acest domeniu, axandu-se mai mult pe domeniul economic.

Florin Pana claparul si unica voce de barbat din trupa, sustine ritmul, da tonul petrecerii si face ca muzica sa sune plenar si generos, datorita experientei de peste 10 ani in domeniu in care se oglindesc colaborarile cu Aurel Temisan, Ozana Barabancea, Anca Turcasiu etc.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Trupa Star Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Trupa Star Pitesti

Dan Oprescu BAND Pitesti

Dan Oprescu BAND este o trupa de muzica pentru nunti, botezuri, spectacole si alte evenimente, ce a strans dealungul existentei […]

Trupa Amigos Pitesti

Trupa Amigos înseamnă energie. În club, pe scenă, în spectacole, televiziune, la nunti si petreceri private, sau in oricare alt […]

Formatia Marian Togan Music Live & solista Liliana Matei

Asiguram pentru orice evenimente, formatii de muzica usoară, muzica populara, lautari, instrumentisti si solisti vocali, alaturi de Liliana Matei, fiind […]