Formatia Artis Bacau

Contact

Adresa: Calea Mărășești, Bacău 060274
Telefon: 0746 806 191
E-mail: E-mail
Facebook: Facebook
Site Web: site

Formatia Artis din Bacau este o formatie ce canta in special muzica pentru petreceri, nunti, cumetrii si alte evenimente deosebite.

Repertoriul formatiei Aries cuprinde muzica pentru toate gusturile si pentru toti, cum ar fi: muzica usora, muzica dance, muzica populara, muzica internationala, muzica usoara romaneasca si muzica de petrecere, transformand nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra intr-un eveniment deosebit de placut.

Pentru ca muzica sa fie la cele mai inale standarde audio suntem insotiti de instrumente si echipamente de ultima generatie ce ofera o sonorizare foarte buna. Formatia Artis activeaza cu preponderenta in Bacau, Piatra Neamt, Iasi, Suceava, Vaslui, Focsani, Adjud, Moinesti, Pascani, Comanesti, Braila, Botosani si nu numai.

Fiind una dintre cele mai cunoscute formatii din Moldova, Formatia nunta Artis are o experienta bogata, acumulata la numeroase petreceri, nunti si alte evenimente deosebite. Suntem o prezenta placuta si in acelasi timp discreta.

Formatia Artis canta in fiecare seara de Marti pana Duminica la Restaurantul “Pasaj” din Bacau, intre orele 18:00 – 22:00.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Formatia Artis Bacau nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Formatia Artis Bacau

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]