Diamant Grup Constanta

Contact

Adresa: Constanta - Judetul Constanta
Telefon: 0721.593.933 / 0763.598.468 / 0722.644.318 / 0721.720.507
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Diamant Grup din Constanta s-a adaptat la specificul zonei Dobrogea si si-a pastrat stilul in abordarea tuturor genurilor muzicale din intreaga tara, avand genuri pentru divertisment si ambianta diferite in functie de contract si solicitari.

Diamant Grup asigura in functie de cerere, spectacole tip ambianta, divertisment, show pentru diferite ocazii: nunti, botezuri, aniversari, receptii, majorate, mese festive, avand aparatura profesionala si profesionisti cu experienta.

Diamant Grup are in componenta 5 membri: DJ, doi organisti, acordeonist si solista vocala, dar in functie de cerere, se poate mari formula grupului cu: vioara, tambal, saxofon, trompeta, bouzouki, si la cerere, dansatori, componentii nucleului de baza al grupului cantand vocal, live.
Diamant Grup asigura in pachetul de servicii: transpot gratuit, forme legale de plata, inregistrari video si audio la cerere, repertoriu vast si playlist la cerere, seriozitate, comunicare, profesionalism, componenta, tarife in functie de eveniment, numar de persoane, locatie, localitate.

Diamant Grup are in repertoriul muzical genuri precum: folclor romanesc(din toate zonele tarii), muzica populara vocala si instrumentala, muzica usoara romaneasca si internationala, vocala si instrumentala(genuri pop, rock, latino, country, dance, house, etc.), muzica greceasca(vocala si instrumentala), sirto, sifte teli, se bajico, hasapico, hasaposervico, etc., muzica aromana(vocala si instrumentala), muzica turceasca, sarbeasca si bulgareasca, manele(vocala si instrumentala), cafe concert, muzica clasica.

Diamant Grup – imbina muzica live cu ambianta in cel mai perfect mod, oferind cele mai bune servicii muzicale pentru petrecerea dumneavoastra.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Diamant Grup Constanta nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Diamant Grup Constanta

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]