Salon de Nunti Casa cu Pauni Mioveni

Contact

Adresa: ​Comuna Mărăcineni, Nr. 582​
Telefon: 0248 210 599 / 0743 182 424
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Pensiunea Casa cu Păuni este o unitate de cazare situată în incinta complexului agroturistic cu același nume, în apropierea clădirii care adăpostește sala de restaurant și bucătăria proprie a complexului, în mijlocul unui parc natural cu livadă de pomi fructiferi, grădină de legume, spații verzi cu plante ornamentale și lacuri cu pește, loc de joacă pentru copii și foișor cu grătar pentru adulți.

Pensiunea Casa cu Păuni vă oferă cazare în foarte bune condiții de confort, la prețuri mici, de la 60 lei / cameră / noapte, fiind amplasată la o distanță de doar 5 km de Pitești, 12 km de Mioveni, 50 km de Câmpulung Muscel, 140 km de Brașov și 120 km de București, chiar lângă drumul național care asigură transportul rutier între Pitești și Mioveni și Câmpulung Muscel, restaurantul cu parcare, terasa și foișorul cu „grătar de mici” ale pensiunii fiind chiar „la stradă”.

Pensiunea Casa cu Păuni asigură oaspeților săi 35 locuri de cazare în 5 camere duble, 5 camere de 4 persoane, 1 apartament și o cameră single, dotate cu toate utilitățile – mobilier modern, baie proprie cu duș sau cadă, încălzire centrală, minifrigider, TV prin cablu, internet Wi-Fi. Fiecare cameră de cazare este decorată personalizat.

Pensiunea Casa cu Păuni oferă condiții excelente de agrement și relaxare, pentru adulți și copii – două lacuri cu pește, pentru pescuit, pe care plutesc cu eleganță lebede și rațe sălbatice, o mini grădină zoologică cu păsări (fazani, păuni și păsări de casă), iepurași care alergă liberi prin parcul complexului agroturistic, o seră pentru legume și o livadă cu pomi fructiferi: meri, peri, gutui, pruni, cireși, vișini, zarzări, din fructele cărora oaspeții pensiunii se pot delecta.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Salon de Nunti Casa cu Pauni Mioveni

Tips on how to Stay Informed on Enhancements and Movements

There are several styles that will condition the future of robotics and the sector. The most important you are to […]

Protected File Delivery With ShareFile

ShareFile may be a secure file sharing software that supports restate document centric tasks. The perfect solution also offers on-premises […]

Madbid Scam — How to Avoid the Madbid Fraud

Many individuals have compared the Madbid con to lottery winning, as the odds of winning are extremely low. As the […]