Club Cheerio Craiova

Contact

Adresa: Str. Unirii nr.160, Craiova - judetul Dolj
Telefon: 0351 462 296
E-mail: E-mail
Facebook: Facebook
Site Web: site

Conceptul de “new look” pe care si-l doresc atat de mult femeile, dar in ultimii ani si barbatii, se poate realiza de acum la Clubul Cheerio, situat in Craiova , Str. Unirii nr. 160, aproape de Parcul Bibescu.

Prin imbinarea stiintifica a tratamentelor de infrumusetare faciala si modelare corporala cu sedintele de aerobic si fitness, sub supravegherea si cu ajutorul unor profesionisti in domeniu, orice doamna isi poate schimba infatisarea si silueta, devenind dupa cateva sedinte mai tinara, mai supla, mai calma si bineinteles mai fericita!

Alegand Clubul Cheerio din Craiova aveti acces la:
1. Salonul de cosmetica Cheerio Beauty
2. Sala de Fitness;
3. Sala de Aerobic si Dansuri;
4. Sauna uscata cu infrarosu.

In cadrul salonului de cosmetica Cheerio Beauty puteti beneficia de numeroase proceduri de cosmetic faciala si corporala in cabinetele specializate:
1. Cabinet Diagnosticare si Evaluare Periodica;
2. Cabinet de Cosmetica si Tratamente Faciale;
3. Cabinet de Cosmetica Corporala;
4. Cabinet de Slabire si Remodelare Corporala;
5. Cabinet de Relaxare si Tratamente Corporala;
6. Tratamente de Termoterapie, Meloterapie si Aromoterapie.

Intr-un mediu deosebit de curat, aplicind cele mai revolutionare tratamente bazate pe produse de la firme de prestigiu precum GERARD’S, IRINA REISLER, BRUNO VASSARI etc., veti elimina orice urma de batranete de pe chipul dumneavstra, va veti rasfata corpul cu cele mai moderne metode de relaxare bazate pe alge, pietre vulcanice sau alte preparate “secrete”, care elimina toate energiile negative acumulate in timp.

Ambianta deosebit de prietenoasa si calda a Clubul Cheerio din Craiova, aparatura profesionala de ultima ora, profesionalismul si amabilitatea personalului, precum si diagnosticarea si evaluarea periodica de catre personal medical de inalta specializare, constituie elementele care garanteaza realizarea deplina a dezideratului spus sau nespus al oricarei femei: “sa fiu mai supla, mai frumoasa, mai interesanta si mai atragatoare”. Clubul Cheerio va asigura ca intr-un timp relativ scurt va veti indeplini aceste visuri!

Dar viata este din ce in ce mai stresanta si in mod implicit stresul duce la ingrasare, aparitia ridurilor, a oboselii cronice …
Prin exercitii la Sala de Fitness, dotata cu echipamente profesionale, si prin antrenamente la Sala de Aerobic veti deveni mai viguroasa, mai echilibrata nervos, mai puternica, dar va veti obisnui si organismul cu “noua viata” cu “noul look”, pastrindu-va infatisarea tanara si buna dispozitie.

Un corp frumos infrumuseteaza intodeauna spiritul!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Club Cheerio Craiova

Salon Diane

Salon Diane va asteapta cu un ambient modern, placut si relaxant dar si cu servicii de top si de calitate […]

Mami Relax Bucuresti

Mami Relax este un salon dedicat ce oferă cele mai bune servicii clienților nostri, atât mari, cât și mici. Mai mult […]

Salon Edisa Beauty Center Timisoara

Salon Edisa Beauty Center va intampina cu aparatura ultramoderna si cu un profesionalism bun din partea personalului ce se ocupa […]