Centrul Mari Craiova

Contact

Adresa: Str. Doljului, Bl. R13, parter, Craiova - Judetul Dolj
Telefon: 0251 593 419
E-mail: E-mail
Facebook: Facebook
Site Web: site

Bine ati venit pe pagina centrului de estetica si infrumusetare Mari, un centru cu traditie in Craiova inca din anul 2003. Centrul Mari este un salon destinat esteticii, ideal pentru cei ce vor sa aiba grija de corpul lor.

Pe langa tratamente de infrumusetare, remodelare corporala si slabire, Centrul Mari din Craiova este locul perfect pentru o sedinta de relaxare, staff-ul nostru fiind in special axat pe a avea grija de corpul mintea si frumusetea dumneavoastra.

Tot la Centrul Mari din Craiova mai puteti gasi cel mai nou aparat LPG Cellu M6 Endermolab. Acest aparat prezinta o noua tehnologie de slabire si antiaging, reprezentand un lider mondial in slabit, remodelare corporala, sculptura si intretinere faciala.
Masajul corporal oferit de staff-ul Centrului Mari din Craiova este destinat sa detensioneze intregul dumneavoastra organism, prin miscari lente de mangaiere. Pe langa o senzatie extraordinara, se adauga atmosfera creata de miresme imbietoare, care te va face sa uiti de probleme, si sa gasesti forta necesara de a merge mai departe.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Centrul Mari Craiova

Salon Diane

Salon Diane va asteapta cu un ambient modern, placut si relaxant dar si cu servicii de top si de calitate […]

Mami Relax Bucuresti

Mami Relax este un salon dedicat ce oferă cele mai bune servicii clienților nostri, atât mari, cât și mici. Mai mult […]

Salon Edisa Beauty Center Timisoara

Salon Edisa Beauty Center va intampina cu aparatura ultramoderna si cu un profesionalism bun din partea personalului ce se ocupa […]