ROFIX Baia Mare

Contact

Adresa: Baia Mare, la intrare in sat Sasar, Magnoliei, 3 (in spatele Vamei, pe soseaua de centura)
Telefon: 0742 984 739
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Bine ati venit pe pagina companiei ROFIX din Baia Mare. ROFIX este o firma de constructii infiintata de fratii Meinrad si Josef Wehinger, incepand cu anii 1888, domeniul de specializare ROFIX este cel al tencuielilor decorative. Folosind cele mai moderne tehnici de prelucrare a materialelor, a reusit sa se dezvolte destul de rapid si sa devina unul din liderii in domeniul constructiilor, acum si in Baia Mare.

Apeland la serviciile ROFIX puteti sa fiti siguri ca produsul achizitionat va fi la cele mai inalte standarde de calitate. Firma ROFIX este recunoscuta pentru interesul sporit care il atribuie sanatatii angajatilor cat si clientilor sai. Toate materialele folosite respectand ad-literam normele de siguranta si sanatate, lucru care ajuta la reducerea poluarii si umiditatii din jur.

Activitatea firmei ROFIX din Baia Mare se desfasoara intotdeauna intr-un mediu sanatos, iar produsul finit are garantia de a fi ignifug si antialergic. Pe langa interesul acordat catre ecologie, compania de constructii ROFIX din Baia Mare pune accent si pe calitate si durabilitate. Cladirile construite cu materiale ROFIX beneficiaza de o viata lunga, toate fiind realizate cu responsabilitate, punandu-se accent pe produsele firmei si aplicarea lor corespunzatoare cu ajutor din partea propriilor parteneri din domeniul constructiilor.

Toate materialele folosite la realizarea produselor ROFIX provin din materii prime naturale, in conformitate cu standardele in vigoare.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  ROFIX Baia Mare nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de ROFIX Baia Mare

The ultimate way to Get Started With Cryptocurrency Trading!

Yuan Pay out is one of the most popular on the net brokers today. According to statements, this method will […]

Kaspersky Lab Is still The Number One Danger Hunting Organization

Kaspersky Lab is a great award winning Russian antivirus and anti-spyware company situated in Moscow, Italy https://www.bestsoftwareonline.pro/norton-vs-avast/ and run by […]

AVG Antivirus Assessment – System Impact

AVG Anti virus can be described as reliable line of antivirus protection software developed by AVG Technologies, an subsidiary of […]