Gavella Oradea

Contact

Adresa: Sos. Borsului, 14B, Oradea, Bihor
Telefon: 0259 267 080
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Gavella din Oradea, judetul Bihor, este o firma de constructii prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 1993, fiind o societate ce promoveaza un sistem de lucru in conformitate cu standardele europene in domeniu.

Gavella a reusit sa se impuna pe piata prin profesionalism, prin rezultate obtinute si nu in ultimul rand, prin dedicatia cu care se implica in fiecare lucrare executata.
Gavella se adreseaza tuturor intreprinderilor mici, mijlocii si mari, abordand lucrari simple dar si din cele mai complexe, respectand termenele si cerintele beneficiarilor, normele de calitate, standardele si prescriptiile tehnice in vigoare.

Gavella este un partener intotdeauna deschis catre dorintele si propunerile clientilor si colaboratorilor sai, cautand tot timpul cea mai potrivita cale pentru imbunatatirea continua a relatiilor de afaceri, politica firmei fiind bazata pe incredere reciproca, loialitate si respect.
Gavella are o echipa formata din peste 160 angajati specialisti, ingineri, muncitori si dispune de mijloacele care fac din tespectarea termenelor de executie o realitate.

Gavella – constructii civile si industriale.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Gavella Oradea nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Gavella Oradea

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]