Ana Aslan Health Spa Eforie Nord

Contact

Adresa: Bulevardul Republicii 13, Eforie Nord 905350
Telefon: 0241 702 840
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

La centrul Ana Aslan Health Spa de pe litoral la Marea Neagra din Eforie Nord, oricine se va simtiti relaxat si revigorat. Acesta are acces direct la piscina exterioara si gradina hotelului Europa din Eforie Nord.

Decorul centrului este special proiectat pentru a asigura o atmosfera calda, placuta si relaxanta. Medicii specialisti stabilesc un diagnostic precis prin efectuarea unor analize personalizate. In urma investigatiilor, medicii recomanda un plan de tratament adaptat fiecarui oaspete.

Centrul Ana Aslan Health Spa combina factorii naturali de cura specifici zonei litoralului romanesc, apa sarata si namolul sapropelic din Lacul Techirghiol, cu o serie de proceduri moderne de tratament.
Cosmeticienele noastre folosesc produse romanesti de la Gerovital si Aslavital, precum si alte produse internationale.

Facilitati si dotari ale Ana Aslan Health SPA: piscina interioara cu apa sarata din Lacul Techirghiol, jacuzzi interior; cabinete de hidroterapie (masaj stimulant sau de relaxant cu rezultate optime in pierderea greutatii excedentare); sala de fitness; sauna; cabinete de ingrijire faciala si corporala, care utilizeaza produse din gama Gerovital si Aslavital, completand astfel tratamentele de infrumusetare si relaxare; cabinete de masaj (masaj uscat, umed, terapeutic, presopunctura, anticelulitic si de relaxare).

Proceduri individuale: Bai cu namol, Jacuzzi, Hidroterapia, Fitness, Kinetoterapia, Masaj usca, Electroterapia, Masaj cu namol, Aerosoli, Dus-masaj Vichy, Sauna uscata si umeda Hamam, Injectii cu Gerovital/ Aslavital, Piscina cu apa sarata, Estetica faciala si corporal.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Ana Aslan Health Spa Eforie Nord nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Ana Aslan Health Spa Eforie Nord

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]