Cofetaria Savana Sibiu

Contact

Adresa: Str. Henri Coanda Nr. 59A, Sibiu 550123
Telefon: 0269 238 125
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Cofetaria Savana din Sibiu va ofera un bogat sortiment de prajituri care va vor incanta prin bogatia de arome si ingrediente intotdeauna proaspete, acestea fiind facute direct de catre maestrii cofetari si patiseri ce va ofera zilnic produse de o gama diversificata si de cea mai buna calitate.

Cofetaria Savana din Sibiu este cunoscuta pentru producerea si comercializare de torturi de nunta, torturi aniversare, prajituri proaspete, specialitati de patiserie.
Cofetaria Savana din Sibiu desavarseste arta cofetariei prin calitatea ingredientelor si diversitatea cremelor utilizate, dar in special prin pasiunea cu care cofetarii si patiserii isi realizeaza creatiile, avand ca unic scop crearea de produse ce satisfac gusturile si nevoile tuturor clientilor.

Cofetaria Savana din Sibiu produce doar dulciuri apetisante, putand alege un gust delicios si un desert delicios la orice ora doriti, maestrii cofetariei folosind ingrediente naturale si speciale pentru a realiza celel mai fine produse pentru cele mai excentrice gusturi.
Cofetaria Savana din Sibiu va propune sa vizitati locatia, unde veti gasi cele mai bune produse si unde veti gasi cele mai diversificate meniuri ce vor raspunde intotdeauna cerintelor dumneavoastra.

Cofetaria Savana – va asteptam sa incercati produse sanatoase si delicioase!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Cofetaria Savana Sibiu nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Cofetaria Savana Sibiu

Cofetaria Ribana Eve Pitesti

Cozonaci, Candy Bar, Torturi si Prajituri de Casa in Pitesti. Folosim ingrediente naturale, de cea mai buna calitate. Sanatos si […]

Cofetaria Codrina Timisoara

Cofetaria Codrina este una din cele mai vechi si indragite cofetarii din Timisoara; infiintata inca din anul 1993, in 2013 […]

Cofetaria La Naomi Timisoara

Cofetaria La Naomi din Timisoara este denumita si Regina prajiturilor, si va invita sa-i treceti pragul pentru a va infrupta […]