Cofetaria Calipso Oradea

Contact

Adresa: Strada Corneliu Coposu, Oradea
Telefon: 0259 456 769
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Cofetaria Calipso din Oradea, judetul Bihor, a luat fiinta in anul 1952, sub numele de ‘Trustul Alimentatiei Publice Locale Oradea’, functionand pe principiul gestiunii economice, fiind inzestrata cu fonduri fixe si mijloace circulante proprii, avand personalitate juridica, incheind bilant contabil propriu, cu cont la Banca Nationala sucursala Bihor si la Banca de Investitii Oradea.

Cofertaria Calipso dispunea de 150 de unitati proprii de desfacere in 1990, in 2013 situatia fiind complet modificata, avand 2 unitati: Complexul Pigalle din Rogerius(cofetarie, bar de zi, terasa, laborator propriu), Resto Bar ‘Colors’, celelalte spatii fiind inchiriate unor agenti economici ce isi desfasoara activitati proprii in ele.
Cofetaria Calipso aprovizioneaza cu produse de patiserie si cofetarie restaurantele hotelurilor din Baile Felix ale SC Turism Felix SA dar si altor agenti economici din Oradea, cofetaria dispunand de mijloace de transport auto izoterme cu care se transporta aceste produse dar si pentru aprovizionarea pentru unitatile proprii.

Cofetaria Calipso are o traditie de aproape 20 de ani in domeniul alimentar, iar investitiile din ultima perioada au permis cofetariei sa dezvolte o capacitate mare de productie prin cele 2 laboratoare proprii, dorind sa isi extinda in viitorul apropiat aria de distributie a produselor proprii si in judetele invecinate.

Cofetaria Calipso – perspectivele sunt excelente, iar noi speram, prin seriozitate si ambitie, sa le confirmam.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Cofetaria Calipso Oradea nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Cofetaria Calipso Oradea

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]