CLINICA MEDICALA AUDIONOVA BAIA MARE

Contact

Adresa: Maramures, Baia Mare, Bd Decebal, Nr. 20, Bl. 20, Ap. 1
Telefon: 0262 218 048
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Clinica Medicala Audionova din Baia Mare, infiintata in anul 1999, are ca principal scop identificarea afectiunilor in cel mai scurt timp posibil, si oferirea de solutii moderne special gandite si adaptate de readaptare auditiva la pacientii la care tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu ar avea efect.

Audionova Baia Mare este printre primele clinici care a introdus cunostinte, metode si specialisti de la cele mai prestigioase companii din materie de audioproteze si audiologie din tari cum ar fi Germania, Danemarca si Elvetia, devenind astfel colaboratori cu lideri mondiali in aparaturi si materiale medicale, cum ar fi GN Resound, GN Otometrics, Dreve sau Amplicord.

In Baia Mare ai acum acces la cele mai bune audioproteze, create special pentru tine si nevoile tale, cu ajutorul echipei de la clinica Audionova si a colaboratorilor lor occidentali.

Scopul principal al echipei Audionova este sa aduca la dispozitia pacientilor sai solutii si tehnologii inovatoare, imbinand cele mai noi solutii si descoperiri din domeniu cu echipa de specialisti, astfel incat in Baia Mare sa aveti acces la cele mai bune solutii auditive indiferent de conditia dumneavoastra.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  CLINICA MEDICALA AUDIONOVA BAIA MARE nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de CLINICA MEDICALA AUDIONOVA BAIA MARE

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]