Centru de oxigenoterapie hiperbara Hiperbar OxyMed Bucuresti

Contact

Adresa: Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu 7, COTROCENI business center, Corp A , Sc. 2, Etaj 2
Telefon: 0733 484 592
E-mail: cotrocenihiperbar@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/HiperbarBucurestiOxigenTerapie/
Site Web: www.hiperbarbucuresti.com

Efectul terapiei este acela ca organismul devine hiperoxigenat . Respirarea oxigenului pur sub presiune mareste abilitatea organismului de a se vindeca. Cand pacientului ii este administrat oxigen pur, hemoglobina este saturata, dar sangele poate fi hiperoxigenat prin dizolvarea oxigenului in plasma.
Pacientul este asezat intr-o capsula ermetic inchisa, in timp ce presiunea atmosferica este crescuta la un nivel terapeutic. Capsulele pot fi monoloc (de o singura persoana) sau multiloc (pentru mai multe persoane). Ambele capsule pot fi folosite pentru leziuni uzuale sau pentru tratarea leziunilor provocate de scufundari la adancimi foarte mari si a pacientilor intubati si ventilati mecanic.
In capsulele pentru o singura persoana, pacientul este asezat intr-o pozitie supina.
Multi medici recomanda un grup inițial de 30-40 de sesiuni, una sau doua pe zi, pentru 60 de minute fiecare, 5 pana la 7 zile pe saptamana. Dupa o pauza de doua pana la patru saptamani, un al doilea tur de 40 de sesiuni este de obicei recomandat.

Inhalarea oxigenului pur, într-un mediu de aer sub presiune duce la supraoxigenarea sangelui , oxigen care se dizolva în plasmă , limfa si lichidul cefalorahidian , ajungand prin intermediul acestora la fiecare celula a organismului.

Oxigenoterapia grabeste vindecarea prin aportul suplimentar de oxigen la nivelul celulelor. Clientii care fac oxigenoterapie inainte si dupa operatie, se vindeca cu pana la 80% mai rapid decat ceilalti pacienti si au cicatricile mult reduse, intrucat corpul are oxigenul necesar sa repare locul interventiei. Aceasta terapie grabeste vindecarea, furnizand oxigen chiar si tesuturilor, cartilajelor si vaselor de sange distruse prin interventia bisturiului.

    Beneficiile medicinei hiperbare:

*Artrita si srtroza; Hernia de disc

*Cefalee

*Paralizie cerebrala

*Diabet

*Fibromialgie

*Autism

*Osteonecroza

*Diabet

*Tratament pre si post operatie

Oxigenul, inhalat sub presiune, previne si amelioreaza foarte multe afectiuni datorita faptului ca are un efect toxic asupra oricarui tip de bacterie, aeroba sau anaeroba. Este cel mai puternic antibiotic natural. Oxigenul hiperbar este singura terapie antibacteriana.
In mod obisnuit, oxigenul este purtat in organism de celulele rosii din sange. Cand este inhalat sub presiune (pana la 1.5 atmosfere la Centrul Hiperbar OxyMed), el intra in plasma si toate tesuturile se oxigeneaza foarte bine, respira si se umplu de viata.

5.8 Scor (5 voturi)
Nota5.8
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Centru de oxigenoterapie hiperbara Hiperbar OxyMed Bucuresti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Centru de oxigenoterapie hiperbara Hiperbar OxyMed Bucuresti

Bio Oxigen Clinic

De ce terapie cu oxigen hiperbaric? Deoarece OXIGENUL alimenteaza organismul si va mentine in curza! De ce Bio Oxigen Clinic? […]

CLINICA OFTALMESTET BUCURESTI

Infiintata in 2010, Clinica OFTALMESTET se doreste a fi o altfel de clinica fata de cele existente pe piata romaneasca […]