Pensiunea Floare de Colt Manastirea Humorului

Contact

Adresa: Manastirea Humorului, Str. Chiliei, Nr. 30
Telefon: 0751.886.641
E-mail: E-mail
Facebook: indisponibil
Site Web: site

Pensiunea Floare de Colt va asteapta sa petreceti o vacanta de neuitat in inima Bucovinei, la poale de munte, beneficiind de ospitalitate dar si de servicii de calitate.
Pensiunea Floare de Colt va invita sa va bucurati de o atmosfera moderna, rustica, dar si orientala, oferindu-va atat confortul pe care vi-l doriti, dar si posibilitatea de a alege mediul in care doriti sa va relaxati.

La Pensiunea Floare de Colt va puteti bucura de un stil de mixuri ce si-au pus amprenta asupra designului interior, incepandu-va dimineata cu un mic dejun servit intr-o atmosfera placuta si inconjurati de natura, putand sa va continuati apoi ziua intr-un mediu primitor si pitoresc.

Pensiunea Floare de Colt este situata in statiunea montana, in apropierea paraului Chilia, pe valea numita Lunga, la 60 km de orasul Suceava, oferindu-va posibiltati de cazare pentru peste 50 de persoane in: 10 camere cu paturi matrimoniale, 5 camere cu paturi separate, 4 apartamente cu un dormitor cu pat dublu si living avand canapea extensibila si un apartament cu 2 dormitoarea cu pat dublu si living.
La Pensiunea Floare de Colt va puteti bucura de un superb spatiu montan, fiind inconjurati de padurile de rasinoase ale Obcinei Mari ale Bucovinei, oferind indragostitilor de natura un cadru perfect pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana.

Pensiunea Floare te colt – va asteptam sa va bucurati de un peisaj pitoresc si de neuitat.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Pensiunea Floare de Colt Manastirea Humorului

Casa Diana Manastirea Humorului

Bucovina este printre cele mai atractive si frecventate zone turistice de pe harta Romaniei, mandrindu-se cu un numar impresionant de […]

Casa Aurica Manastirea Humorului

Pensiunea Casa Aurica din Manastirea Humorului, judetul Suceava, dispune de 6 dormitoare cu o capacitate de 14 persoane, 3 bai, […]

Pensiunea Maridor Manastirea Humorului

Pensiunea Maridor din Manastirea Humorului, judetul Suceava, este situata la 2 km de monumentul istoric Manastirea Humorului, 7 km de […]